Mark en Wilco bellen met relatietherapeut

Mark en Wilco bellen met relatietherapeut

Wilco was vanmiddag op zoek naar de telefoon, zodra hij deze gevonden heeft doet hij een belletje naar een relatietherapeut. Dit om te kijken of er een bemiddeling nodig is voor Bjorn en Gio waar we eerder over schreven

Zodra de heren het nummer gevonden hebben op de laptop neemt Mark de telefoon om te bellen. Hij gaat naar Martin bellen. Hij zegt tegen Martin dat hij in het verleden ook wel eens geholpen heeft tussen Patrick en Wilco. Nu hebben we weer een moeizame samenwerking. In dit geval gaat het over Gio en Bjorn. En eigenlijk ook weer een beetje Patrick want hij is er ook zijlings bij betrokken. Nu vroegen wij ons af of je ons weer van dienst kon zijn. Martin lacht en zegt dat het de laatste keer niet zo’n succes was, is dat nu anders? Mark antwoordt dat dat nu heel anders zou zijn. Marin vraagt of beide bereid zijn bij elkaar te gaan zitten en Mark bevestigd dit. Het gaat eigenlijk om de Utopia markt wat voor ons van levensbelang is. En nu hebben we een nieuwe bewoner die daar meer ervaring in heeft waar Gio niet goed mee overweg kan. En nu willen we dat de samenwerking beter gaat worden. Martin zegt dat hij op zich wel kan, maar hij pakt zijn agenda er even bij want hij heeft het druk. Mark zou het liefst zo snel mogelijk willen. Maar de hamvraag is wel wat het gaat kosten, want we zitten in financiële nood. Martin antwoordt dat als hij zijn echte tarief gaat noemen Mark waarschijnlijk ophangt. Normaal reken ik 150 ex btw per uur. Maar ik wil het wel voor 200 euro doen. Mark probeert er nog iets meer af te krijgen en vraagt of Martin het voor 100 euro wil doen en dan 2 uur. Martin gaat er uiteindelijk mee akkoord, hij kan morgen al. Hij denkt dat hij rond een uur of 11 in Utopia is. Mark vindt het hartstikke top en beëindigt het gesprek. Mark en Wilco vertellen het aan Ivan en Nicole. Het is gewoon pure payback aldus de bouwer. Bjorn vond het idee wel grappig, maar of Gio en wellicht Patrick het ook zo grappig vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *