Wilco wil een relatietherapeut inschakelen

Wilco wil een relatietherapeut inschakelen

Een relatietherapeut inschakelen, dat hebben we vaker gehoord in Utopia! Tijdens Utopia 2014 regelde Vanessa een relatietherapeut voor Wilco en Patrick. Wilco was er op tegen maar deed toch een poging. Die zoals we weten nergens op uit liep. En uitgerekend Wilco wil een relatietherapeut inschakelen voor Bjorn en Gio…

Wilco neemt Bjorn even apart in de slaapkamer en aldaar begint Wilco te vertellen. Misschien dat je het gezien hebt op tv. Ze probeerden mij ook samen te laten werken met Patrick. En toen werd er in de groep relatietherapie voorgesteld. En toen zat ik net met Mark te brainstormen. Is het wat om dat aan te vragen voor jou en GIo? Bjorn lacht en Wilco voegt eraan toe dat Gio vaak wel voorstander van dat soort dingen is. Bjorn zegt het al te snappen, het is zeker een soort payback time voor jullie. Nee antwoordt Wilco, en Mark vult hem bij: je ziet duidelijk dag Gio jou blokt. Hij ziet geen potentie maar waar baseert ie dat op? Bjorn antwoordt dat Gio toegegeven heeft dat het bij hij ligt. Wilco benadrukt de relatietherapie wel zou kunnen werken bij jullie. Ik heb de adresgegevens opgevraagd. Bjorn vindt het de grootste grap die hij ooit gehad heeft. Mark en Wilco benadrukken dat het belangrijk is voor de groep, er worden veel inkomsten met de Utopia markt gegenereerd. De heren gaan vervolgens nog uitgebreid in gesprek over Gio wat in onderstaand filmpje te zien is. En Wilco gaat uiteindelijk aan de slag met het regelen van een relatietherapeut. En Bjorn maakt het niets uit en vind het prima dat de groep er geld aan uit willen geven. Zou het hem lukken? En wat zou de groep ervan vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 11:15

  whahhahahaahhah , laten hun dan een groeps therapeut nemen , gewoon alles in 1 . iedereen heeft de pik op elkaar op het moment . zo leuk is het daar niet op het moment

 2. Mjo at 10:22

  Wilco wil dus een relatietherapeut inschakelen. Daar moet ik toch even “smakelijk” om lachen.

  Ik zou zeggen, misschien zou het handig zijn dat ook Wilco een consult inplant voor zichzelf. Want zijn verstandhouding / gedrag richting en over diverse medebewoners is nou ook niet echt optimaal te noemen. Klets met en uitermate gemeen over iedereen en wat nog erger is achter hun rug.

  Wat Gio betreft, ik weet niet wat met die jongen aan de hand is de laatste tijd. Zo ken ik hem eigenlijk niet. Ik heb echt de indruk dat hij zichzelf een beetje in de weg zit. En neen, daar heb je geen relatietherapeut voor nodig, maar iemand waar hij eens goed mee kan praten. Maar niet iemand uit de groep, want daar ligt juist het probleem. Ik denk dat Gio zich gekwetst voelt, Marc heeft hem destijds het financiële gebeuren afgenomen (en Marc doet het ook NIET goed) en nu wordt hem (althans geprobeerd) de markt afgenomen.

  Op dit moment lopen er te veel mannetjes ego’s/haantjes rond in de loods. Dat gaat niet meer lang goed. De schuldige zijn in mijn ogen o.a. Marc en Wilco. Die hitsen de boel tegen elkaar op en daar is o.a. Gio erg gevoelig voor.

 3. anneke at 19:14

  Waarom een relatietherapeut ga eerst eens met z’n alle eens lekker bij elkaar zitten en zeggen wat bij iedereen dwars zit en respecteer elkaar ga eens beter samen werken want ik zie Laura B
  alleen maar praten over hoe iedereen zijn relatie in orde moet brengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *