Bjorn start een centraal over de Utopia markt

Bjorn start een centraal over de Utopia markt

Rede van het centraal
Bjorn heeft op de knop gedrukt. Hij doet het verhaal dat hij bij verschillende bewoners al heeft gehouden. Hij wil zich graag mengen bij de markt omdat de kans groot is dat Patrick naar huis gaat.

Patrick is het er niet mee eens
Patrick heeft er al geen zin meer en wil weglopen. En vraagt zich af of Bjorn nu een psycholoog is geworden. maar wordt teruggefloten door Laura.

Opkomen voor Bjorn
Waarom niet een derde oog? vraagt Laura zich af. Ze geeft aan dat ze, zolang Bjorn niemand anders in de vingers snijdt, niet ziet waarom het mis zou gaan. Feit is dat Patrick genomineerd is, maar ik vind wel dat we op de zaken vooruit lopen aldus Gio.

F*cking schijnheil!
Patrick voelt zich gekwetst en houdt een heel verhaal over waarom hij dit niet hoeft aan te horen En noemt het zelfs f*cking schijnheilig. Gio is degene die hem overtuigt om terug te komen.

Joey aan het woord
Joey begrijpt niet waarom Patrick zo heftig reageert, het gaat erom dat er over een paar weken een goede markt staat. Als Ivan het was geweest dan had hij het ook gezegd.

Takenlijst
Joey wil graag dat er een lijst komt waarop alle taken staan die volbracht moeten worden als je de markt organiseert. Zo kunnen de taken verdeeld worden en kom je niet in elkaars vaarwater. Ondertussen snapt Chris niet in waarom er zoveel heisa wordt gemaakt.

Geef ‘m taken!
Laura en Joey zijn de discussie zat en vragen aan Gio of ze alsjeblieft over kunnen gaan op een taakverdeling. Bjorn vraagt een stemming aan: het grootste deel van de groep stemt voor een samenwerking waarin Bjorn ook betrokken wordt. Hij zal dus ook mee doen met de organisatie van de Utopia markt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Willy at 09:45

    Nou ik ben bang dat het monumentje er niet komt, Want patrick zal er wel uit gaan. Hij is veel te druk met vele andere dingen, waar hij denkt het allemaal te kunnen, straks slaat hij weer door, hij loopt rond als de directeur hemzelf

  2. dorina at 08:17

    De koeien krijgen hun eten. En verder doen ze er niks meer mee.zoals toen ruud deed .ze worden verwaarloosd.en hoe is het met de kippen.
    Laten ze de koeien en kippen er weg halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *