Naomi emotioneel na de nominaties

Naomi emotioneel na de nominaties

Naomi had het tijdens de nominaties al moeilijk maar nadat de stemronde erop zat barstte ze in tranen uit. Ze wordt onder meer getroost door Gaby en Laura. Gio en Ivan maakten ondertussen ruzie omdat ze elkaar het ene naar het anderen verweten. Zo vond Ivan dat Gio zijn vriendin gebruikt om zich veilig te stellen.

Waarom huil je nou vraagt Gaby terwijl ze Naomi knuffelt. Het komt goed lieverd, het komt goed! Naomi zucht en veegt wat tranen weg, het is denk ik het spel zegt ze. Al snel begint ze weer te huilen en zegt niet veel later dat ze even naar Lau gaat. Als ze Laura gevonden heeft zegt Laura kom eens even hier. Scheetje toch! Dit hoeft helemaal niet. Naomi legt uit dat Ivan naar haar toe kwam. Hij zij dat ze zich heeft laten manipuleren door Gi. Ik vind het gewoon echt niet chil van mijzelf. Stond je erachter vraagt Laura. Nee antwoordt Naomi en Laura voegt eraan toe dat dat dan een goede les is voor de volgende keer. Ivan heeft ook wel dingen gedaan die ik niet leuk vond. Maar hij is er wel altijd voor me. Gabriëlle en Laura benadrukken dat Naomi dat ook gezegd heeft. Ivan snapt het wel geeft Laura aan, daarna besluiten Laura en Naomi een stukje te lopen.

Na het stukje lopen komt Naomi Ivan tegen. Hij vindt het helemaal niet erg, wat kan mij die stem nou schelen voegt hij er lachend aan toe! Het kan mij echt geen reet schelen, het gaat meer de manier waarop. Ik lig er niet wakker van. Maar ik wel antwoordt Naomi, ik wist gewoon echt niet meer wat ik moest doen. Ik wilde gewoon graag Gio helpen, en ik werd echt bang van de dingen die je deed. Ivan benadrukt nooit iets zou doen wat Naomi zou schaden. Nee daarom zegt Naomi, daarom vind ik het erg omdat je er altijd voor mij bent. Ik zal er altijd voor je zijn zegt Ivan. En geeft Naomi een knuffel, zusje zegt hij troostend. Zit er echt niet over in, niet doen! Naomi vind het maar een k*t spel… Ik hoop dat je er wat van geleerd hebt antwoordt Ivan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. ricky at 10:11

  Mijn ideale utopiaan is Naomi duidelijk niet, maar nu ziet ze toch dat ze door Gio wordt gebruikt!!
  Hij heeft vorig jaar ook Isa gebruikt om utopiaan 2014 te worden !!!!! Deze jongen is niet slim bezig, en het wordt hoog tijd dat hij naar huis gaat !!!! En daar hoop ik dat niet Sam en niet Isa nog iets van hem willen. Tussendoor nig Robin en Marije…. En dan zegt iedereen…och hij miet de wereld nog ontdekken.. maar toch niet op deze manier…. Gewoon leven zoals het uitkomt!!!
  Naomi zal hem nig wel n maandje in haar bed hebben, want dat komt hem goed uit !!!
  Gio wordt eindelijk een echte man en laat dit meisje met rust met je manipuleren deze ronde ben jij diegene die er de volgende ronde uit kan !!!!!!! Ik ben een elite en zie veel wzt er gebeurd!!!
  Helaas door mijn ziekte, maar ik weet wel waar ik over praat!!!
  Dan zul je zien dat Naomi voor zichzelf aan de fang kan !!!worden

  • Mjo at 10:37

   Idd, Chris verdiend die 7 stemmen zeker. Ook ik had graag nog anderen op de schopstoel gezien, o.a. Wilco, Marc, Ivan en Colinda.

   Maar eigenlijk, als ik eerlijk ben, irriteert mij momenteel iedereen in die loods. Nog nooit zo’n slechte en onverdraagzame groep bij elkaar gezien. De onderlinge verstandhouding en sfeer is uitermate slecht. Niemand vertrouwt elkaar, kletst over en met elkaar .

   Neen op dit moment is het niet mijn (ideale) Utopia.

 2. Toke at 14:09

  Het is gewoon een grote pokkenbende daar, en ik ga nu stoppen met kijken, want wil me niet meer ergeren. Jammer, want ik had graag Chris nog gevolgd, een gouden goser. De enige met een juiste visie en een goed hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *