De eerste nominaties van Utopia 2015

De eerste nominaties van Utopia 2015

Tijd voor de nominatie ronde, de eerste nominaties van Utopia 2015. We hebben 2 maanden gewacht en vandaag is het dan zover. Wie van de bewoners worden genomineerd?

Joey neemt als eerste het woord, en heet iedereen welkom tijdens de eerste stemming van 2015. En legt de regels nog even uit. We beginnen vandaag met de publieksstemmen. 1 stem voor Naomi, 1 stem voor Gio en de laatste gaat naar Patrick.

Daarna begint de stemming, Laura begint. De eerste stemming van 2015 en houdt het kort en krachtig. Patrick heeft de sfeer bepaald maar ik vind dat als ik op jou moet stemmen op Colinda en Wilco moet stemmen. Dat ga ik niet doen. In mijn Utopia is respect belangrijk is en dat alles uitgesproken kan worden. Mannen en vrouwen zijn gelijk en Ivan je bent erg vrouwonvriendelijk, dominant en agressief bent. Ik ben je liever kwijt dan rijk hier, 3 stemmen voor jou.

Naomi gaat als tweede, ze vind het niet leuk om te doen. Ik wil één stem naar Chris doen je bent soms onbeschoft. De tweede gaat naar Mark, er is inmiddels niet zo’n goede klik meer. Ze heeft veel getwijfeld en wilde voor Patrick gaan. Maar ik kan jou niet naar huis sturen want dat heb je niet. Je kunt in heel veel dingen groeien, vandaar niet. Mijn stem gaat naar Ivan, want er zijn dingen gebeurd die niet door de beugel kunnen. Agressiviteit kan niet, ik kan ook heel slecht tegen ruzie.

LauraB vind het toch wel spannend, Chris je werkt goed maar ik probeer met je te praten. Je gooit keihard de deur steeds dicht, je krijgt hier 2 stemmen voor. Mijn laatste stem vond ik lastig, Patrick je bent de laatste 2 weken super hersteld. Maar op basis van de afgelopen 3 maanden geef ik je toch 1 stem.

Gabriëlle heeft het opgeschreven. Ze waardeert Chris om het geen wat hij in de tuin doet. Ik vind het erg storend als je weg loopt uit het centraal of je middelvinger op steekt. Voor mij ging de knop om toen je de oplader van de laptop verstopte. Je hebt voor stress en ruzies gezorgd en geef je er 3 stemmen voor.

Nicole vond het niet zo moeilijk, ik baseer mijn stemmen naar diegene waarvan ik dag 1 twijfels heb. Ik heb geprobeerd het voordeel van de twijfel gegeven. Mensen die hun beloftes niet nakomen en niet hier thuis horen. Patrick jij krijgt van mij 3 stemmen.

Gaby vind het heel lastig, ze heeft het gevoel dat ze iedereen mag en waardeert. Toch heb ik 3 stemmen die ik moet verdelen. Ivan hoe jij bent los gebarsten tolereer ik niet, ik geef je een tweede kans. Ik ben gelovig en Colinda is een beetje het tegenover gestelde van mij. En wilde daar op stemmen, maar ik heb contact met God gezocht. Hij kijkt niet alleen naar wat mensen doen en denken. Ik ben toen gaan peilen en heb een droom gehad wat mijn keuze bevestigd heeft. Mark je bent super lief en gezellig, wel heb ik je in de stress gezien door de finance wat soms je humeur bepaald, 1 stem voor jou. De andere 2 gaan naar iemand die me dierbaar is, Patrick. We hebben veel met elkaar doorgemaakt. Er is veel gebeurd om jou heen, maar ook God heeft naar mijn hart gesproken. Ik weet dat god van je houd en dat hij bij je is. Of het hier of daar buiten is, god wil een team met jou zijn en jou leven veranderen en vervullen. Vergeet jezelf niet en geef de tijd om dingen te verwerken.

Colinda leest weer wat op. Mijn stem zal niemand verrassen, Patrick wordt vervolgens erg zwart gemaakt over zijn gedrag. Wat nogal snel gezegd word. 3 stemmen voor Patrick, ze hoopt dat hij niet meer terug komt. En de groep niet verder schaad.

Bjorn, dit is mijn eerste stemming. Ik heb redelijk wat mee gemaakt in 2 maanden tijd. Ik heb mijn besluit genomen op een aantal punten waarvan ik denk die belangrijk zijn in een samenleving. Hoe we met elkaar omgaan is belangrijk, maar ook dingen die je zegt ook na komt. Mijn 3 stemmen gaan naar Patrick, er is een bestelling gedaan waar niets terecht van is gekomen. Doelend op het huis van Colinda.

Chris komt met een bos bloemen naar voren. Had liever iedereen stemmen gegeven. En begint over zijn actie over de oplader, het is niet goed te praten. En Gabriëlle snapt ze wel en geeft het bloemetje. Ivan je hebt mijn regenton gepikt en Gio over de kachel. Vervolgens gaat Chris elke persoon af waarom hij of zij stemmen verdient. Patrick, Wilco en Colinda bepaald heel de boel. Ik heb dingen gezien die mij verbaasd heeft. Het heeft de sfeer bepaald, jullie zijn de grootste kostenpost. Jullie krijgen allemaal 1 stem.

Patrick aan het woord, heeft het ook opgeschreven. Er is veel gebeurd, zou ik ze aan Wilco geven of Colinda. Of Chris omdat hij een steen gooide? Het zijn allemaal persoonlijke kwesties. Utopia moet blijven bestaan en daar gaat het mij om. Mark maakt kennis als macht, het gaat niet om gunnen bij hem. We zijn 3 keer toe onder het nul punt gaan. Je hebt een halve ton uitgegeven, je maakt het persoonlijk. Met jou aan het financiële roer voel ik me niet veilig. Drie stemmen naar jou, en ik hoop dat iemand de financiën over kan nemen.

Mark, is er een beetje stil van… niet. Pat ik wilde je er eigenlijk drie geven. Ik geef je 2 stemmen, de afgelopen 3 maanden met akkefietjes was jij bij 99% betrokken. Ik heb één vraag aan je, ben je misschien acteur of zo? Mijn laatste stem gaat naar Bjorn, we kunnen het persoonlijk goed vinden. Je hebt een grote mond, maar ik gebruik één zin geen woorden maar daden.

Wilco, zal het niemand verbazen. Het gaat naar jantje huilt jantje lacht. En kan zich wel vinden in het geen wat Mark denkt. Ik heb van alles geprobeerd, het is en blijft een klaploper. 3 stemmen voor hem.

Ivan heeft er ook een briefje bij. Er is veel gebeurd en heeft zich misdragen de stemmen zijn terecht. Hij had er wel meer verwacht. Ik ben iemand die mezelf vaak in problemen verwikkeld. Ik zeg dingen waarover anderen zwijgen. Ook breng ik het niet altijd subtiel over, wat het erger maakt. Ik heb wel eerlijk gehandeld en dat is belangrijk, net als samen werken en hard werken. Mijn 3 stemmen gaan naar diegene die over lijken te lopen om te overwinnen. Door bijvoorbeeld relaties van jaren lang te onderbreken. Elke vorm van bedreiging wil je uitschakelen en niet wil samenwerken. En als laatste weinig heeft gedaan en alleen maar roept komt goed. Al met al gaan mijn stemmen die ik strategisch geniaal vind en doet alles om te overwinnen. Gio jij krijgt mijn 3 stemmen. Je had in december naar huis moeten gaan dan was je een koning van mij. Je weet altijd het spel te winnen met je charmes.

Gio bedankt Ivan voor de peptalk. Dit keer was het niet lastig. Ivan ik denk niet dat je weet hoe mijn relatie in elkaar zit en praat niet over dingen waar je geen kennis over hebt. Ik heb mijn stemmen gebaseerd op geweld, respect en noem het allemaal maar op. In Utopia mag niemand bedreigd worden, Ivan 1 stem voor jou. Het was gewelddadig, het is maar waar je trots op bent. Mijn 2e stem gaat ook naar Ivan, het is belangrijk dat iedereen kan zeggen wat hij wil. En voornamelijk tegen vrouwen en dat kan echt niet! De laatste gaat ook naar Ivan, er was gisteren een gesprek over de markt. En zij dat ik aan vriendjespolitiek deed.

Joey gaat als laatste, hij heeft een tof jaar gehad en veel dingen mee gemaakt. Er worden bepaalde dingen gedaan zoals Chris, je bent dan niet voor rede vatbaar, 1 stem voor jou. Collie, liefje ik mis je gezelligheid. En zie je af en toe uit de hoek komen dat ik denk dat is Col niet. Vandaar 1 stem, ik hou van je. De laatste stem is misschien onverwacht, er komt hier iemand binnen. Ik ga dromen en doelen van anderen te verwezenlijken. En geen zin in geld, vervolgens gaat hij een nieuw systeem verzinnen. Terwijl Willie op een rare manier zijn stemmen probeert te krijgen in de groep, raten gedrag!

Dit houdt in dat Patrick (19 stemmen), Ivan (7 stemmen) en Chris (7stemmen) genomineerd zijn. Één van de potentiële bewoners mag kiezen wie van deze personen uiteindelijk Utopia definitief moet verlaten. Maar zover is het nog niet, eerst moeten de twee nieuwe potentiële bewoners nog Utopia binnen komen. Dat zal morgen gebeuren!

Zodra er filmpjes beschikbaar zijn zullen we deze in dit bericht toevoegen zodat je het nog eens terug kunt kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 118    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 21 reacties op dit artikel
 1. Nelly at 20:27

  Wat een gemeen zooitje is het toch dat ivan punten krijgt kan ik nog wel begrijpen daar heeft hij zich naar gedragen waarom geen stemmen op Colinda en Wilco de vieze vuile gluiper die moeten eruit dan zal er heel wat meer gezelligheid en rust in utopia komen maar nee iemand die door iedereen gekrenkt word zou er dan uit moeten ik kan er niet meer naar kijken het word tijd dat er vers bloed in utopia gaat komen.

 2. Roswitha at 21:28

  Ze hebben het over respect, maar als er iemand is, die voor niemand ook maar een greintje respect toont, dan is dat Chris wel, ik heb nog nooit zo’n hork meegemaakt. Hij gaat zelfs zover dat er mensenlevens in gevaar zijn gekomen. Ik hoop dat hij eruit gaat.

 3. anthony at 11:28

  Zelfs nu heeft nog niemand door hoe sniekie en achterbaks wilco alles manipuleert en aan stuurd echt ongelofelijk

  Geen woorden voor
  Het wordt tijdt dat er verandering komt

  Wilco eruit Colinda eruit .

 4. anton at 10:52

  ivan is miss een beetje ruw in uitspraken maar is volgens mij de enige die de waarheid zegt en opkomt voor anderen. ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is maar ik mag die goozert wel.
  en hij moet zeker blijven doe gio er maar uit de schijnheilige nietsnut is het echt een student die denkt dat hij door niets doen er wel komt.

 5. dorina at 06:09

  Jammer dat gio niet op de schopstoel zit. Wat is die vent veranderd. Doet niks meer.en denkt dat hij heel wat is.en neemt een loopje met naomi.

  • jt at 15:55

   het is gewoon een softie. brrrrrrrrrrrrrrrrr
   loopt de kantjes er van af. Ligt te rotzooien zodra zijn vorige liefje Utopia had verlaten.
   Naomi moet wel een beetje flinker worden en die slapjanus links laten liggen

 6. anneke at 18:59

  Dat Patrick op de schopstoel zal komen was bekend maar ik begrijp niet dat Wilco geen publiek stem heeft gekregen Giorgio was ook bekend
  Maar wat ik niet begrijp van Gaby haar opmerking ik heb contact gezocht met God en die gaf door 2 stemmen op Patrick ik mag je graag maar ik moet toch stemmen geven
  Als Bjorn zo veel op Giorgio heeft te vertellen waarom geef je hem dan ook geen punten of hij moet bang zijn dat hij dan helemaal niet met de markt mag bemoeien en dat is het zelfde met Giorgio geef hem dan ook 1 stem inplaats van Ivan voor de rest kon je het wel verwachten ik had Patrick op 16 stemmen geschat zat er niet over naast zelf hoop ik nu dat de nieuwe niet de vrouw is want dan gaat Patrick eruit ik hoop op Mark hij is niet eerlijk geweest Wat boekhouden betrekt

 7. rina at 16:07

  Ik vind het redelijk goed gedaan en dat Patrick er 19 hebt terecht, hij is de laatste weken rustig maar dat is met elke nominatie rondes zo geweest daarna is hij weer gewoon onbeschoft tegen iedereen.
  Ik had Gio er meer gegund die doet de laatste tijd niks meer. Hij heeft duidelijk een andere kant laten zien (jammer).
  Van Ivan vind ik het jammer dat hij 7 punten heeft 3 was zat om even te laten weten dat hij minder agressief moet zijn. Nicole een fijne meid daar kan je van op aan.

 8. David Brigham at 14:22

  Ja, Chris ook 7.

  Was weer een laf gedoetje, vooral van LauraB (die het weer heeft bijgelegd met Ivan). Patrick’s stem sloeg ook nergens op, daardoor komt Wilco weer mooi weg, bah.
  En diegenen die het minst uitvoeren (Naomi, Gaby, LauraB, Joey) krijgen nul stemmen van de groep (Naomi 1 van het public). Jek.

  • Mjo at 14:48

   Idd, David Brigham, ook ik ben niet echt te spreken over deze nominaties en vooral de motivaties van enkele. Bah wat een laf en achterbaks gedoe/zooitje.

   Ook Patrick’s nominatie, had ik wel een klein beetje verwacht, maar met 19 stemmen vind ik ronduit schandalig. Dit heeft hij niet verdiend. Want veel dingen uit z’n gedrag komen voort uit de achterbakse /gemene pesterijen van Wilco, Marc en Colinda. Ik snap werkelijk niet dat dit niemand door heeft. Totaal geen mensenkennis te bekennen in een groot deel van deze groep.

   Ik denk er sterk over na als Patrick Utopia idd dient te verlaten (gelukkig is het nog niet zover) niet meer elke dag te gaan kijken. Ik heb er geen zin meer in, om elke avond tegen die schijnheilige koppen aan te kijken. Misschien kijk ik dan wel af en toe op deze site.
   Ik vond het de laatste tijd sowieso al waardeloos, al geruzie en gekonkel, ik denk dus dat dit de bekende druppel is.

 9. Mjo at 13:27

  Thom, Klopt dit wel???
  ” Dit houdt in dat Patrick (19 stemmen), Ivan (7 stemmen) en Ivan (7stemmen) genomineerd zijn”.

  Ik bedoel dus 2x Ivan met 7 stemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *