Patrick gaat niet op Wilco stemmen

Patrick gaat niet op Wilco stemmen

Nog ongeveer één uur te gaan tot de nominatie ronde start. Ook vanmorgen werd er al vroeg over gesproken. Dit keer Gio en Patrick, zo laat Patrick weten niet op Wilco te stemmen. Hij heeft een ander doelwit.

Terwijl Patrick nog op de bank ligt en net wakker wordt begint Gio over de nominatie ronde. Gio denkt namelijk dat hij mogelijk gevaar loopt en een aantal mensen hem eruit willen hebben. Maar onder de indruk is  de Utopiaan van het jaar niet echt. Laat maar komen voegt hij eraan toe. Patrick antwoordt dat hij toch vreest op de schopstoel te komen en genomineerd wordt. Maar de uitvinder is ook iets opgevallen. Zo was Wilco iedereen af aan het gaan, als je ziet hoe Naomi wordt gestalkt, what the f*ck! Hij is iedereen af aan het gaan. Iedereen wil het wel weten van elkaar, maar dit gaat te ver. Maar ik ga niet op Wilco stemmen, hij gaat namelijk op Mark stemmen. En heeft zijn onderbouwing al klaar, kennis is macht, maar gebruik het ook. We hadden 23 ruggen en nu hebben we niets. Hij trekt nooit aan de bel en laat alles maar gebeuren. Hij had de loods moeten waarschuwen in een centraal. Die man verspeelt in een maand tijd gewoon een halve ton. Gio kan zich hierin wel vinden maar op wie hij gaat stemmen is vooralsnog nog niet duidelijk… Zal hij voor Bjorn gaan? Spannend wordt het zeker!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. riek at 13:30

    er zijn maar 2 onruststokers dat is Mark hij is onbetrouwbaar wat centen betreft en dan Collinda zij spiegeld de mensen voor dat zij een soort hederziende is en veel kan , nee hoor kan niks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *