Wanneer gaan Merel en Jessie verder met het bouwen van de huisjes?

Wanneer gaan Merel en Jessie verder met het bouwen van de huisjes?

Merel en Jessie zijn met elkaar in gesprek. Merel vraagt zich af wanneer ze verder gaan met het bouwen van het huis. Weet ik niet laat Jessie weten. Hoezo weet je dat niet? vraagt Merel. Wanneer wil je hout gaan sprokkelen? gaat Jessie verder. We gingen vandaag toch? reageert Merel. Ja, dat wil ik al twee dagen lang, lieve schat zegt Jessie. We zeiden gister in bed dat we vandaag gingen doen benadrukt Merel op haar beurt. Ja, maar we zijn het wel alweer twee dagen aan het uitstellen zegt Jessie. Dat is niet waar antwoordt Merel.  Want jij raakte gedemotiveerd omdat jij niet wist hoe we de muren moesten maken. Jessie geeft daarna aan eerst aan de kistjes te gaan werken. Merel loopt weg, ze zegt nog we kunnen dat ding beter slopen, wordt toch niks meer. Zal het huisje nog af komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *