Jessie verlaat per direct Utopia 2

Jessie verlaat per direct Utopia 2

Jessie roept op deze nieuwe dag de groep bij elkaar. Fijn dat jullie allemaal willen komen zegt ze als iedereen zich heeft verzameld bij de poort. Ze vertelt dat de bewoners pas merken hoeveel iemand voor de groep doet als diegene genomineerd is of de poort uit is. Daarnaast vindt Jessie het jammer dat er gisteren veel vrouwen afwezig waren tijdens de meidenavond. Vervolgens begint ze te huilen. En legt uit dat ze vandaag naar huis vertrekt. Ik doe dit niet voor Jeffry maar ik ga echt voor mezelf benadrukt ze met tranen in haar ogen. Voor mij is het hier klaar. Ik heb hier heel veel neergezet en vriendschappen opgebouwd. Daar ben ik heel erg blij mee. Dankjewel voor alles voegt ze eraan toe. De groep klapt. Jij bedankt, Jessie reageert Mike. Jessie vertelt daarna dat ze iedereen schatten vindt en dat ze het nu met elkaar moeten doen. Christel stapt op Jessie af en ze geeft haar een knuffel en een kus. Niet lang na haar speech, pakt Jessie haar kist. Het is wel gek hoor zegt ze tegen Brenda en Merel. Bij de poort geven de bewoners haar allemaal nog een knuffel. Ze bedanken Jessie en onder luid applaus doet Jessie de poort open. Bij Brenda rollen de tranen over haar wangen. Jessie haar Utopia 2 avontuur zit er definitief op…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 669    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *