Jessie irriteert zich aan Christel die niet bij de meidenavond aanwezig is

Jessie irriteert zich aan Christel die niet bij de meidenavond aanwezig is

Jessie, Merel, Brenda en Franny zitten afgelopen avond met zijn allen in het huisje want ze hebben meidenavond. Het lijkt Jessie echter te irriteren dat niet alle vrouwelijke bewoners aanwezig zijn bij deze meidenavond. Terwijl de dames het gezellig lijken te hebben, stapt Christel binnen om te vragen waarom de vrouwen hun taken nog niet hebben gedaan. De dames laten weten dat ze een meidenavond hebben en ze vragen zich af waarom Christel er niet bij komt zitten. Christel antwoordt dat ze dat niet wil omdat ze zich er niet goed bij voelt en omdat ze het nog druk heeft. Het antwoord van Christel lijkt bij Jessie in het verkeerde keelgat te schieten. Ik heb hier gisteren helemaal alleen jankend op bed gelegen zegt ze. Nu doe ik een meidenavond om mezelf te herpakken en nu zegt gewoon iedereen midden in mijn gezicht, ik heb geen zin. Gisteren had ik ook geen zin en ik kom toch ook? Ik vind het echt een beetje raar benadrukt ze. Daarnaast steekt het Jessie dat iedereen zegt dat ze druk zijn. We zijn hier nog nooit druk geweest voegt ze er boos aan toe. Christel probeert zich ondertussen de verdedigen maar Jessie lijkt er klaar mee te zijn. Dag, Christel zegt ze. Uiteindelijk vertrekt Christel. Gaat het nog goed komen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *