Rowena ondervraagt Rob over Stefanie

Rowena ondervraagt Rob over Stefanie

Rowena de nieuwste bewoner van Utopia is het niet ontgaan dat er wat speelt tussen Rob en Stefanie. Daarom besluit ze het gesprek eens met Rob aan te gaan. Want hoe zit het nu precies?

In de slaapkamer vraagt Rowena en Rob hoe het zit tussen hem en Stefanie en wat hij ervan vindt. Rob antwoordt dat hij liever niet samen met haar wil slapen, dat is zo’n grijs gebied. Ze is hartstikke lief en ik geef ook veel om haar voegt hij eraan toe. Het is gewoon een toffe chick. Maar ik heb al eerder gehoord dat zij verliefd op mij is. Maar als ik dan naar haar ga, dan zegt zij dat het niets is. Misschien is dat dan wel naïef van mij. Volgens Rowena weet Stefanie wel dat Rob er zo over denkt maar ergens lijkt ze toch nog hoop te hebben. Rob geeft toe dat hij ook niet zo goed weet wat hij met de situatie moet. Wat zou jij doen vraagt hij aan de nieuweling. Rowena antwoordt dat ze het zou laten, laat voor wat het is. Rob kan zich daar wel in vinden. Het laatste gesprek over verliefdheid is al een hele tijd geleden en dat is ook met het samen slapen het geval. Hou je ogen een beetje open, wees niet zo dom adviseert Rowena. Rob snapt wat ze bedoelt en belooft het er bij te laten en misschien op een later moment weer het gesprek met Stefanie aan te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *