Heeft Bas een oogje op de zus van Ivan?

Heeft Bas een oogje op de zus van Ivan?

We schreven net nog over Didi die in een mail mede deelde dat ze niet zou komen slapen. Bas leek geschokt maar lijkt het alweer vergeten te zijn want hij lijkt de zus van Ivan wel wat te vinden…

Bas papt namelijk wat aan met het zusje van Ivan Isra. Aan tafel ging hij het gesprek met haar aan. Isra vertelde dat ze veel nieuwe gezichten heeft gezien sinds haar laatste bezoek. Bas antwoordde flirterig terug maar wij zijn veel leuker he? Isra moest lachen en keek Bas met een charmante blik aan. Wat later zit Bas weer achter de laptop. Ook Stefanie is in de buurt en Isra kwam ook even kijken wat ze aan het doen waren. Wederom maken de twee een praatje en als ze weg loopt kijkt Bas haar na. Dan richt hij zich op Stefanie en zegt wat een lekker ding zeg! Ook Bjorn krijgt het te horen van Bas. Ook merkt Bas op dat hij Isra helemaal niet op Ivan vindt lijken. Ze is warm, lief en sociaal. Ik zou echt niet zeggen dat het familie is voegt ze eraan toe. Als Bas met Cees in gesprek gaat over… Isra en dat hij er mee geflirt heeft merkt Cees sarcastisch op nou zeg maar gedag tegen je date Bas… Bas lijkt zich er weinig van aan te trekken, hij gaat samen met Isra de dieren voeren en nog even bij de kuikentjes kijken… Zou er iets moois ontstaan tussen de twee? Is Didi einde verhaal?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *