Date van Bas blijft niet slapen

Date van Bas blijft niet slapen

Didi heeft weer van zich laten horen! Didi is de date van Bas die tijdens de date avond gewonnen heeft. Bas wil graag verder met deze dame en daarom is er een vervolg date. Tevens heeft ze ook een overnachting gewonnen. Maar die overnachting kan beter weg gelaten worden blijkt als Bas zijn mail door neemt.

Bas leest dit keer iets meer hardop: “Hey lieverd, ik heb super veel zin in zaterdag. Het is alleen een beter idee als ik zaterdagavond gewoon weer naar huis ga en niet blijf slapen.” Het gezicht van Bas vertrekt wat, hij lijkt er niet heel blij mee te zijn. Nicole die ook in het kantoor is hoort het en merkt op dat Didi Bas niet zou vertrouwen. Bas reageert niet en leest verder. Vertrouwt ze me niet zegt hij verbaasd. Nou dat is dan alvast een goed begin… Wat moet ik hier nou mee? Bas lijkt even niet te weten wat hij hiermee aan moet en Nicole zegt maar ze komt toch gewoon? Bas negeert de vraag en blijft naar de computer kijken…Zou het door de vele camera’s komen waardoor Didi niet blijft slapen? Of zou er een andere rede zijn?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. gea at 16:47

    Als ik Didi was zou ik de hele date afzeggen. Bas loopt alleen zijn piep achterna, zoals je kunt zien is hij er denk niet rouwig om omdat hij ook al loopt te flirten met de zus van Ivan. Het is en blijft een kerel.

  2. Bardy247 at 15:48

    Dat is een tegenvaller voor hem  Kiest hij net de enige kandidate met principes en zich daarom niet in de uitverkoop gooit door met hem het nest in te duiken om op tv te komen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *