Familiebezoek voor Ivan

Familiebezoek voor Ivan

Ivan is vandaag een gelukkig man want hij heeft familiebezoek! Dit keer komen zijn drie zussen, moeder en kleine neefje langs. Als het stel aan komt met de auto volgt er een emotionele ontmoeting. Er vloeien aardig wat traantjes van vreugde. Ook andere bewoners heten de andere bewoners hartelijk welkom. En zoals altijd is er weer lekker eten meegenomen voor iedereen! Ivan is trots op zijn neefje, hij heeft hem enorm gemist en merkt op dat hij al groot is geworden. Ook blijft Ivan zijn moeder maar omhelzen omdat hij zo blij is haar te zien. Daarna gaat het stel naar binnen. Tijd om lekker hapjes te nuttigen die meegebracht zijn. Ondertussen wordt er natuurlijk lekker gekletst. Zo laat een zus weten vroeg opgestaan te zijn om allemaal lekker eten te maken en dat het gezelschap al rond 12 uur op het Utopia terrein waren. Het boksgala komt ook nog even ter sprake, volgens het neefje van Ivan maakt hij Bas in een klap in. En Ivan wil straks sportief bezig zijn met zijn neefje en de hindernisbaan op. De zussen van Ivan hebben zich ondertussen uitgeleefd in de keuken en iedereen mag aanschuiven want het is klaar. Smakelijk allemaal en veel plezier nog Ivan!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 17:55

    De zussen van Ivan in de keuken mag dat wel van Rolf of is het in de gezamelijke, hoop wel dat moeder en zussen hem zeggen dat hij niet zo moet schreeuwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *