Shelley lijkt niet lekker in haar vel te zitten en bespreekt dit met Jordie

Shelley lijkt niet lekker in haar vel te zitten en bespreekt dit met Jordie

Terwijl een aantal vrouwelijke bewoners afgelopen avond gezellig met elkaar een drankje dronken, zat Shelley alleen voor haar huisje. Het valt Jessie op en hij besluit om polshoogte te gaan nemen. Je ziet er niet echt vrolijk uit, zegt Jessie en hij vraagt wat er aan de hand is. Ik wil het niet tegen jou zeggen, reageert Shelley. Jessie wenst Shelley sterkte en hij loopt naar het sanitair gebouw. Het lijkt Jessie toch niet lekker te zitten en hij vraagt aan Jordie om met Shelley te gaan praten. Even later beent Jordie naar Shelley toe en vraagt hij wat er aan de hand is. Ik ben die vier mensen gewoon een beetje zat, legt Shelley uit. Ik ga daar niet gezellig bij zitten. Ze lijkt hiermee op Merel, Jessie, Gerrit en Franny te doelen. Ik kan ze gewoon even en niet uitstaan, gaat Shelley verder. Jordie vertelt dat er ook nog andere mensen aan de tafel zitten en dat Shelley er gewoon bij kan komen zitten. Shelley slaat dit echter af. Zal ze zich snel beter in haar vel voelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *