Shelley en Gerrit hebben de liefde bedreven

Shelley en Gerrit hebben de liefde bedreven

Shelley en Gerrit lijken een nachtelijk avontuur te hebben gehad. De dekens van de twee ging op en neer en Adriaan wordt uiteindelijk wakker. Jullie weten dat het nog geen half zeven is hè? zegt hij slaperig. Gefeliciteerd voegt hij eraan toe. Gerrit en Shelley moeten lachen en ze doen uiteindelijk ook nog even hun ogen dicht. Wat komt Adriaan meteen naar Gerrit toe. Gefeliciteerd nog hé zegt hij vrolijk en hij geeft Gerrit een high five. Waarmee? Ben ik jarig? grapt Gerrit. Adriaan moet ook lachen. Of wilde je zeggen dat het een aardbeving was? voegt hij eraan toe. Ik trilde zowat uit mijn bed eindigt hij.

Nog wat later wordt duidelijk dat er echt iets gebeurd is tussen Gerrit en Shelley. Sanne wil graag van Shelley weten wat er allemaal is gebeurd vannacht. Ik ga jou niets vertellen glimlacht Shelley. Sanne vertelt daarna dat net als Adriaan wakker is geworden. Wat erg reageert Shelley met een lach. Het gebeurde gewoon voegt ze eraan toe. Sanne feliciteert Shelley. Je moet lekker leven zoals je wilt zegt ze. Ik ben heel blij voor jou benadrukt ze. De twee praten nog heel even over vannacht en vervolgens gaan ze zich snel omkleden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 261    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *