Dylan haalt de tattoo shop leeg, hij lijkt overtuigt dat hij Utopia 2 moet verlaten

Dylan haalt de tattoo shop leeg, hij lijkt overtuigt dat hij Utopia 2 moet verlaten

Gisteren was de stemronde waarin Dylan de meeste stemmen kreeg, gevolgd door Mylène. Dylan lijkt er vanuit te gaan dat hij vandaag vertrekt en pakt alles in. Hij is nu bezig met zijn tattoo shop. Alle spullen gaan eruit en hij maakt het grondig schoon. Ook de buitenkant van de caravan vergeet hij niet. Via een ladder klimt hij op het dak en haalt de banner los. Mede bewoner Brandon komt om even te helpen. Ook Gerrit komt polshoogte nemen als Dylan met het logo van zijn tattoo shop van de lader stapt. Gerrit vraagt hoe het met hem gaat. Dylan vraagt zich hard op af wat hem buiten staat te wachten. Sowieso Kaylee reageert Gerrit lachend. Dylan is het er mee eens. Ik hoop het wel ja voegt hij er blij aan toe. We gaan kijken wat het buiten brengt voegt hij er nog aan toe. Ik hoop dat je buiten je vruchten kan plukken zegt Gerrit. Dylan denkt van wel. Ik weet het wel zeker benadrukt Gerrit snel. Dylan besluit dat hij hier een hoop mooie dingen heeft meegemaakt. Zal hij vandaag echt Utopia 2 moeten verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *