Genomineerde Dylan pakt zijn spullen, het beloofd een spannende dag te worden!

Genomineerde Dylan pakt zijn spullen, het beloofd een spannende dag te worden!

Een nieuwe dag is aangebroken en vandaag zal de eliminatieronde plaatsvinden, daarom is genomineerde Dylan alvast zijn spullen aan het pakken. Daarentegen is genomineerde Mylène erg kalm. Ze blijft in bed liggen en ze laat niet merken dat het vandaag een belangrijke dag gaat worden. Gisteren waren namelijk de nominaties. Hierbij heeft Dylan de meeste stemmen ontvangen samen met Mylène. Ze willen allebei graag naar huis om hun geliefden weer in de armen te sluiten maar één van hen zal de poort verlaten. Wie mag er van jou blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *