De bewoners verzamelen zich voor de tweede nominatieronde van de finale

De bewoners verzamelen zich voor de tweede nominatieronde van de finale

Vandaag is bekend geworden dat de tweede nominatieronde vandaag nog een feit is! Sindsdien hebben de bewoners niet stil gezeten. De bewoners hebben zich teruggetrokken uit complotten die al één week vast stonden en anderen probeerden op het laatste moment elkaar nog op een dwaalspoor te brengen. Als het tijd is neemt de groep weer plaats op het strand en Andrea neemt het woord. De bewoners krijgen elk drie stemmen die ze mogen verdelen of vol op één persoon kunnen zetten. Andrea geeft als eerste het woord aan Hiske.

Hiske gunt het Mylène nog steeds niet om naar huis te gaan dit omdat ze zichzelf aan het tegenwerken is. Hiske verdeelt haar stemmen tussen één voor Mylène en twee op Dylan. Ook Jordie geeft één stem aan Mylène. Maar ook Mariska en Gerrit krijgen één stem van hem. De bewoners lijken eensgezind. De twee bewoners die graag naar huis willen, Mylène en Dylan, verdienen het volgens de meerderheid om naar huis te gaan. Mariska en Mylène stemmen daarom vol op Dylan. Voor het eerst dat ik stemmen heb gevangen benadrukt Dylan is zijn speech. Dylan en Mylène zitten in hetzelfde schuitje dit omdat ze hun wederhelft erg missen en daarom kan Mylène de stemmen van Dylan verwachten. Shelley maakt echter een andere keuze dan haar mede bewoners. Ze verdeelt haar stemmen tussen Mylène, Jessie en Gerrit. Als jij Jessie niet had gehad, had je niets benadrukt Shelley bij haar stem op Gerrit. Na Shelley lijkt de stemming weer één richting op te gaan. Zowel Alexandra als Franny verdelen hun stemmen over Mylène en Dylan. Als je om iets vraagt dan krijg je het niet vindt ook Jessie over Dylan die al een tijdje graag naar huis wil. Maar ook deze keer maakt hij een ommekeer. Hij geeft drie stemmen aan Dylan. Ik heb een keuze gemaakt om een groep af te zwakken begint Andrea. Ze stemt doelgericht op Gerrit met drie stemmen. Gerrit en Mylène lijken gelijk op te gaan. Vriend of vijand maakt niet uit, ga alsjeblieft de poort uit zegt Brandon over Mylène. Gerrit geeft als reden om op Dylan te stemmen dat hij het gunt om zijn leven met Kaylee buiten de poort weer op te pakken. Merel steunt Gerrit en gaat met drie stemmen op Dylan. Het is de eerste keer dat Dylan stemmen heeft gekregen tijdens een nominatie en hij pakt er gelijk 21. Mylène ontvangt er 11 en is dus met Dylan genomineerd. We zullen morgen zien wie zijn geliefde in de armen mag sluiten zegt Andrea tot slot.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 87    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ingrid at 12:44

    Wat zou het mooi zijn dat er straks een tweede envelop komt waarom staat dat diegene met de meeste stemmen sowieso bij de laatste drie zit ?? Dan krijg je toch een hele andere nominaties hoor want niemand weet dan of je eruit ligt die dag erna of mag blijven ??

  2. Anja at 12:44

    Wat zou het mooi zijn dat er straks een tweede envelop komt waarom staat dat diegene met de meeste stemmen sowieso bij de laatste drie zit ?? Dan krijg je toch een hele andere nominaties hoor want niemand weet dan of je eruit ligt die dag erna of mag blijven ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *