Een spannende dag voor Cemal, hij vertrekt naar Turkije

Een spannende dag voor Cemal, hij vertrekt naar Turkije

We schreven er net al over, Cemal zal vandaag naar Turkije gaan om zijn vader te ontmoeten. Na het mooie gebaar van Cees loopt Cemal met een vrolijk gezicht door de loods. Hij krijgt de lach op zijn gezicht bijna niet meer weg van vreugde. Ondertussen pakt hij zijn laatste spullen in en komt verschillende bewoners tegen. Hij vertelt aan hen dat hij in tijden niet zo vrolijk is geweest. Maar aan zijn vertrek heeft hij ook gedacht. Hij heeft een heel lijstje gemaakt zodat hij straks zonder dingen te vergeten kan vertrekken. Kortom hij kan zich helemaal focussen op zijn ontmoeting met zijn vader. Uiteraard komen we hier later nog op terug. Volg ons anders op Facebook en Twitter als je op de hoogte wilt blijven van wat er in Utopia gebeurd. Verder is Klaver vandaag alweer twee jaar geworden. En wordt lekker verwend. Gefeliciteerd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Druif at 12:21

    Ik hoop voor cemal dat het brengt wat hij verwacht. Weet dat het naast de eerste euforie ook vaak tegenvalt . Dat ze dingen verwachten van je die je niet wil of kan nakomen .
    Maar hij heeft hem dan in ieder geval gezien . Geeft waarschijnlijk rust in zijn leven .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *