Cemal is vertrokken naar Turkije

Cemal is vertrokken naar Turkije

En toen was het vertrek van Cemal daar, hij zal dit weekend in Turkije verblijven. Zondagavond komt hij weer terug. Maar voordat hij de mini samenleving verliet kwam de groep nog even bij elkaar. Cees heeft een hele speech en vertelt hoe een ontmoeting tot stand is gekomen. Uiteindelijk wenst hij met een traantje over zijn wang Cemal een fijne reis toe. En hoopt dat hij en zijn vader een mooie band op kunnen bouwen. Dan neemt Cemal nog even het woord, hij vertelt dat hij de bewoners, streamers en donateurs in zijn hart mee te nemen naar zijn vader. Cees vindt het een mooi iets wat hij zegt en merkt op dat hij zo zijn spullen mag pakken en richting de poort moet. Cemal die straalt van oor tot oor reageert dat Gina eerst nog even zijn haren mooi maakt en dan echt zal vertrekken. Cees ontvangt ondertussen verschillende complimentjes voor zijn mooie (lange) speech. Terwijl Cemal bij Gina op de kappersstoel zit laat hij haar weten dat hij dit nooit had verwacht dat dit in Utopia zou gebeuren. Als zijn haren weer helemaal top zit gaat hij met zijn mede bewoners richting de poort. Uiteraard volgen daar nog knuffels en wensen de bewoners hem nogmaals veel succes. En dan stapt Cemal de poort uit op naar het vliegveld. Veel succes Cemal!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *