Cemal en Simone hadden een intieme nacht?!

Cemal en Simone hadden een intieme nacht?!

Simone is één van de potentiële bewoners die tot zondag in Utopia mag vertoeven. Daarna maken de rest van de vaste bewoners de keuze wie er mag blijven. Diegene die er overblijft mag één van de genomineerden definitief naar huis sturen. Maar zover is het nog niet, we blikken nog even terug op afgelopen nacht. Simone en Cemal hadden het redelijk gezellig onder de lakens. Allereerst kletsen de twee wat overigens amper te verstaan is. Hun zenders liggen te ver weg, zouden ze dit bewust gedaan hebben? Wat later zien we de twee onder de dekens liggen en wat daar gebeurd is meer giswerk. Wel zien we het een en het ander bewegen maar horen verder vrij weinig. Zouden de twee elkaar al ergens van kennen of vinden ze elkaar gewoon leuk? Je kunt de intieme nacht (als je het zo noemen kunt) hieronder nog eens terug kijken:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. CJ at 11:03

    Waar is het moraal gebleven!! Meneer de Mol is dit wat u met uw programma wil bereiken,
    ik weet niet wat u onder Utopia verstaat, maar wat er nu gebeurt is walgelijk!!!! dit zal wel niet geplaatst worden .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *