Wie sturen Bronno en Simone weg?

Wie sturen Bronno en Simone weg?

De grote vraag als er nieuwe potentiële bewoners zijn is wie stuurt wie weg. Afgelopen avond werd daar volop over gesproken. Voor wie gaat Bronno? En voor wie gaat Simone?

Simone zit op de bank en kletst met Gina, Do en Michael. Gina is benieuwd of Simone al weet wie ze naar huis gaat stemmen. Maar je hebt nu waarschijnlijk nog geen idee gaat ze verder. Je moet eerst iedereen nog leren kennen voegt ze eraan toe. Michael is het daar niet mee eens en vraagt of ze van te voren gekeken heeft. Simone geeft toe dat ze veel gekeken heeft naar Utopia maar ze weet nog niet op wie ze gaat stemmen. Ik denk dat het ook niet alleen mijn stem is, maar ook jullie stem. Jullie kennen diegene langer dan dat ik diegene ken voegt ze eraan toe.

Bronno zit aan de keukentafel met Victoria te kletsen. Hoe voel je je so far? vraagt ze geïnteresseerd aan Bronno. Bronno vertelt dat hij verwacht had zenuwachtig te zijn maar dat lijkt mee te vallen. Ik laat mezelf zien maar ik ga niet proberen om over haar heen te jagen. Ik ben Bronno, als jullie geen zin hebben in Bronno dan houdt het al gauw op voegt hij eraan toe.Ik wil me niet anders voordoen om mij te bewijzen tegenover Simone. Volgens Victoria moet Bronno ook lekker zichzelf zijn en je hoeft je niet in te houden benadrukt ze. Rob die er ook bij zit is het ermee eens. Het zou ook gek zijn als je na vier dagen ineens een heel ander persoon zou zijn merkt hij op. Nou, dat zou best kunnen zegt Bronno. Dan kom ik de vijfde dag gewoon met twee benen voorbij lopen. En dan zeg ik got you! Rob en Victoria schieten in de lach.

Tot nu toe is er dus weinig bekend over hoe ze gaan stemmen. Simone lijkt voor groepsbelang te kiezen maar of Bronno dat ook doet?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *