Bronno nu al het meest geliefd?

Bronno nu al het meest geliefd?

Bronno en Simone zijn net in Utopia, zij zijn de potentiële bewoners die vier dagen in Utopia mogen vertoeven. Ze hebben zich al voorgesteld. Maar wat vinden de andere bewoners van de twee nieuwelingen?

Rob en Benjamin
Als Bronno en Simone hun rondleiding krijgen kletsen Rob en Benjamin na. De twee vinden de opmerking die Simone gemaakt heeft over vluchtelingen niet kunnen. Ze had gezegd dat Nederland redelijk vol zou zijn en dat er gisteren weer 30 kwamen in haar woonplaats. Benjamin en Rob vinden dat er juist wel plaats gemaakt moet worden voor vluchtelingen. Ze denken toch dat ze ook wel wijs is voor haar leeftijd.

Bjorn en Victoria
Victoria vindt het moeilijk al een oordeel te vinden. Dat moet blijken uit acties, vindt ze. Bjorn heeft niet het idee dat als Bronno blijft, hij Wim zou wegsturen. Volgens mij zou hij Bas wegsturen voegt hij eraan toe. Dan kunnen de dieren een andere plek krijgen en kan hij zich op zijn groente storten. Simone heeft nog weinig verteld vinden de twee. Wat deed ze eigenlijk ook weer? vraagt Bjorn. Iets met wijn antwoordt Victoria. Toch zijn beide wel benieuwd naar de twee.  Victoria denkt dat Bronno het beste in de groep past maar ze heeft zelf nog geen voorkeur.

Cees
Cees praat veel met Bronno tijdens de rondleiding die hij geeft aan de twee. Ook ziet hij de scootmobiel wel zitten. Die wil hij wel eens lenen, om post te halen en zo, zegt hij grappend.

Rowena en Gabriëlle
Ik denk dat het een schat van een man is  zegt Rowena tegen Gabriëlle. Gabriëlle is het daarmee eens en zou op dit moment ook voor Bronno gaan. Victoria die erbij staat houdt opnieuw haar mond. Ze heeft bij geen van beiden nog echt een gevoel. Ik denk dat ‘ie faya is, maar ook dat ‘ie mensen lekker op hun plek kan zitten merkt Gabriëlle op. Maar wil Simone graag beter leren kennen, haar eerste indruk van Bronno was gewoon beter.

Cemal, Michael en Rowena
Ook Cemal moet zijn eerste indruk vertellen. Hij vond Bronno leuk, en Simone nog ‘wat ongemakkelijk’. Ze is ook wat jonger. Bronno was wel lekker spontaan voegt hij eraan toe. Rowena vindt hem ook sarcastisch. Hij heeft wel iets zachtaardig ook over zich heen denkt ze.  Ook Michael lijkt het meest met Bronno te hebben. Omdat hij uitspraken heeft waarin ik me herken legt hij uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 12:17

    Ik moet het helaas met je eens zijn,dat er meestal de verkeerde uitgestuurd word. Diegene die voor eventuele sensatie zorgt (negatieve zin vaak) mag blijven. Terwijl bronno juist in positieve zin een verbetering zou zijn.

  2. ik weet al wie er gekozen wordt at 16:06

    Degene die het meest geliefd wordt in het begin gaat eruit. Want dan wordt er gekozen wie er het meest te voegen heeft. Dus Bronno gaat eruit. Dit gaat in 99% van de gevallen zo op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *