Bronno en Simone arriveren als potentiële bewoners in Utopia

Bronno en Simone arriveren als potentiële bewoners in Utopia

Alle bewoners gaan omstreeks 12:00 uur richting de poort. Daar wachten ze de twee potentiële bewoners op. Echter duurt het te lang en de meeste gaan roken of gaan naar binnen om zichzelf op te warmen. Na een korte pauze staan de meeste bewoners weer trouw bij de poort te wachten. Uiteindelijk komen er twee nieuwe mensen door de poort, maar wie zijn het? Al snel wordt het duidelijk dat het om Bronno en Simone gaat. De bewoners stellen zich netjes voor en ontvangen de nieuwelingen hartelijk. Al snel gaat het gezelschap richting de loods. Tijd om even kennis te maken.

Simone is 19 en komt uit Oss. Daar ben ik wel trots op! Ik studeer gastvrouw en vinologie. Verder ben ik secretaris en secretaris geweest. Ik ben een open boek en je mag alles vragen. Simone wil graag iets met een bakkerij doen zoals een broodjeszaak. Maar ook het management en evenementen een nieuw leven inblazen. Blijvende ideeën verder oppakken is vaak beter dan iets nieuws roepen en het vervolgens niet doen. Krachten bundelen zou meer moeten gebeuren. Ik dans heel veel en heb klassiek ballet gedaan. Daar zou ik ook wel iets mee willen doen. Ik vind eigenlijk alles wel leuk om te doen. Simone laat veel vrienden achter maar ook haar familie en haar hond. Verder heeft ze Utopia proberen te volgen, ik heb gekeken naar waar jullie mee bezig zijn. Simone vind verder bouwen mooier. Mijn Utopia is meer dat een groep mensen die normaal met elkaar omgaan. Als één groep en dat refereert ook in de huidige evenementen. Meer communicatie zorgt voor meer eenheid. Simone vindt dat je van iedere tegenslag kunt leren. Het verleden maakt tot wat je nu bent. Ik ga door na een tegenslag. Simone kan niet tegen langdradige mensen. Ik zeg wat ik denk, ben gewoon duidelijk. Iedereen moet kansen krijgen, daar wil ze zich hard voor maken. Simone rookt soms wel en drinkt wel redelijk wat.

Bronno is 43 jaar en komt uit Wervershoof en wil voornamelijk zichzelf zijn. Hij wil laten zien dat iemand die gehandicapt is niet alleen thuis hoeft te zitten maar ook zijn dingen gewoon kan doen.  Veel mensen in deze situatie denken zielig te zijn en niets meer te kunnen maar dat is niet zo. Ik vind het een uitdaging om met 14 mensen samen te wonen in vrede en harmonie. Bronno wil graag kruiden en groente te verbouwen. Ook is hij hobby kok, het is zonde dat er niets met de akker gedaan wordt. Verder heeft hij redelijke groene vingers. Ik heb een ongeluk gehad en dat heb ik in de landbouw gehad. Ik ben van een achterkant van een tractor in een machine gevallen. Verder heeft Bronno geen vaste relatie maar wel een groot sociaal leven. Ik laat mijn huis achter en mijn boot. Ik laat mijn dart team in de steek, ik dart een jaar of 15. Bronno is werkeloos en dat komt door de fantastische overheid. Hij heeft als assistent in de garage gewerkt. En is dus redelijk technisch onderbouwd. Bronno heeft zich aangemeld nadat hij John de Mol over Utopia hoorde praten. Hij wilde meer uitdaging en geen sleur. In het begin ben ik het echt gaan volgen maar dat is op een gegeven moment verslapt. Bronno zijn ideale Utopia is bouwen, hij wil dus het liefste alles platgooien en opnieuw bouwen. Nu is het programma een beetje veranderd. Jullie stappen in een hottub en dan denk ik die kist mag ook wel wat groter. Plannen heb ik niet, hoe kan ik plannen bedenken als ik nog nooit op een plaats geweest ben tussen een groep mensen die ik niet ken? Bronno heeft nooit problemen met tegenslagen. Hij heeft meer moeite met de regering. De klap van mijn ongeluk moet nog komen. Ik kan dat eignelijk niet 123 beantwoorden. Bronno heeft veel dingen waar hij niet tegen kan. Zoals iemand die niet eerlijk is, ik hou niet van gluiperig. Ik kan ook niet tegen onmacht. Ook wil hij zich hard maken voor de vluchtelingen. Bronno is gestopt met roken. Maar drinkt wel graag een borrel en is een wijnliefhebber.

Alle bewoners heten de potentiële bewoners welkom en dan is het tijd voor de rondleiding. Bronno en Simone mogen vier dagen in Utopia vertoeven, zondag zal er een van hen definitief weg moeten en maandag mag diegene die blijft een van de genomineerden wegsturen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *