Jessie brengt Alexandra teleurstellend nieuws

Jessie brengt Alexandra teleurstellend nieuws

Alexandra krijgt slecht nieuws. Jessie heeft een e-mail gelezen die bedoeld was voor Alexandra. De klant van Alexandra die voor de bootcamp zou komen kan helaas niet meer. Alexandra lijkt teleurgesteld en is nieuwsgierig waarom de klant niet meer komt. Ze wil niet meer laat Jessie weten. Ze is fit genoeg voegt hij eraan toe. Je lult man antwoordt Alexandra. Ze blijkt gelijk te hebben, Jessie maakt namelijk een grapje. De klant heeft laten weten autoproblemen te hebben. Hopelijk kan de afspraak nog door gaan!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *