Rowena ex van lange Frans en in de Playboy

Rowena ex van lange Frans en in de Playboy

Een rustige dag gaat voorbij, mooie tijd dus om eens te verdiepen in nieuwste bewoonster Rowena. Want zoals de Telegraaf meldt is ze de ex van niemand minder van rapper lange Frans. Inmiddels is het stel al even uit elkaar en zoals Rowena al in haar voorstelrondje vertelde heeft ze al vijf jaar een vriend. Verder heeft Rowena ook nog in het mannenblad Playboy gestaan… Benieuwd naar de plaatjes? (18+ uiteraard) klik dan even hier. Verder vertelde Rowena dat ze flink met tennissen bezig is… Nou ja was, want ze is nu gestopt aangezien ze nu in Utopia woont. Hier lees je er meer over

Nog een nieuwtje, het Utopia terrein liggende op Crailo moet wellicht plaats gaan maken voor opvang van vluchtelingen… Aangezien het terrein van de provincie is, maar geen nood! Vooralsnog is er nog niets definitief. Want de komende maanden wordt er geïnventariseerd bij gemeenten wat er allemaal mogelijk is. Maar dit wordt wellicht dus vervolgd…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *