Wat vinden bewoners van Rowena?

Wat vinden bewoners van Rowena?

Een rustige dag gaat voorbij in Utopia. Wat we nog wel kunnen melden is dat er 30 man komt slapen. Een studentenvereniging om precies te zijn. Leuk maar het is een vrij grote groep, hoe moet dat nu verder? Volgens Bas is het niet zo moeilijk, als ze nou vooruit betalen, kunnen wij dertig matrassen kopen. Benjamin twijfelt aan deze aanpak, waarmee er dus geen geld in het laatje komt. Veertien nieuwe matrassen dan, en dan doen de bewoners gewoon een dagje lock-down. Cees stelt voor dat de studenten zelf slaapzakken meenemen, want de loods was eigenlijk bedoeld voor zestien logés. Maar ook daar weet Bas wel raad mee ze moeten maar gewoon extra betalen. Hoe zal dat af gaan lopen?

En dan gaan we nog even verder met andere bewoners. Want wat is de eerste indruk van de ex van Lange Frans Rowena? Ivan vraagt aan Benjamin en Bas wat hun eerste indruk is. Benjamin lijkt enthousiast te zijn, goed! Maar Bas dacht daar in het begin anders over, waarschijnlijk bij de casting… Nu is hij gelukkig wel positief, ze is gewoon eerlijk. Benjamin denkt ook dat ze wel iets toe gaat voegen. Ik ben wel content met deze nummer 15 voegt hij eraan toe. Ook Ivan lijkt enthousiast want sluit zich bij zijn mede bewoners aan. Ook Cees en Mark hebben het over de nieuweling. Cees vindt haar wel een pittige tante en Mark vult aan dat ze lekker bijdehand is. Daar hou ik ook wel van. Verder vinden ze Rowena leuk om te zien, spontaan maar ook erg gezellig… Mochten meer bewoners zich uitspreken over Rowena laten we je dat uiteraard weten in nog meer Utopia nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 22:32

    Ik denk dat de meeste mannen haar wel leuk vinden Mark mag wel uit kijken dat Gina niet jaloers gaat worden als hij met haar praat

  2. gea at 17:28

    Als Rowena echt haar vriend trouw wil blijven mag ze wel uit de buurt van Benjamin blijven want alles wat binnenkomt wat vrouw betreft wordt door hem benaderd. ( dit netjes gezegd).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *