Stefanie wil haar gevoelens voor Rob niet delen

Stefanie wil haar gevoelens voor Rob niet delen

 Stefanie lijkt Rob leuk te vinden, dat is op zich geen geheim. Echter gaat Bas toch het gesprek aan met haar om er eens over te praten.
Want weet Rob wel dat Stefanie gevoelens voor hem heeft? Stefanie zegt dat ze het niet wil vertellen dit omdat ze haar vriendschap niet op het spel wil zetten. En het gaat vanzelf wel over voegt ze eraan toe. Bas kan daar wel in komen, maar hij denkt wel dat Stefanie op moet letten tijdens een feestje. Er moet volgens hem dan niet veel gebeuren want dat kan wel lastig zijn. Je hebt alleen jezelf ermee. Stefanie is het daar ook mee eens en vindt het wel lastig om afstand te nemen want dat is binnen Utopia haast onmogelijk. Wel vindt ze het vreemd dat iedereen aan haar kan zien dat ze Rob leuk vind. Ik heb het heel lang tegenover mezelf niet erkend.Hoe kan het dan dat anderen het wel zien? Bas legt uit dat hij het merkt aan dingen die ze over Rob aan anderen vertelt, wanneer Rob zelf het net niet kan horen. Wat is handig in deze kwestie, open kaart spelen of haar gevoelens negeren?
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Sannie at 19:46

    Ach, ergens vind ik het wel zielig voor Stef. Dat meisje worstelt echt met zichzelf en haar zijn en gevoelens. Ok Rob heeft wel aangegeven dat bepaalde gevoelens niets wederzijds zijn. Maar een kerel als hij, met zijn mensenkennis en leeftijd, moet toch ook aanvoelen dat dat meisje smelt voor hem. Volgens mij geniet hij van dat spel en DAT siert hem niet. Hij zou echt volledig afstand moeten nemen, en niet tussendoor toch weer een arm om haar heen slaan etc. wat haar gevoelens weer voedt. Dan speel je niet fair. Verder vind ik in het algemeen zowel Rob als Stef zich beter presenteren dan in het begin, en Stef heeft ook pluspunten gescoord in haar andere omgang met Cees. Ze is echt de slechtste niet (denk ik), alleen heeft ze zich verkeerd gepresenteerd, ook door alcohol misbruik. Onzekerheid zie ik er doorheen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *