Rolf wil Sensz voedselveiligheid uitnodigen

Rolf wil Sensz voedselveiligheid uitnodigen

Rolf en Cees hebben regelmatig ruzie gehad over de keuken. Volgens Rolf mag er in de horeca koelkast geen privé dingen liggen maar enkel spullen voor horeca. Rolf heeft vandaag een ingeving gehad en wil Sensz voedselveiligheid uitnodigen. Dan zijn we af van alle commotie en weten we hoe we moeten werken zegt hij tegen Mark. Dan zijn we helemaal van dit gezeik af. Ik word er namelijk moei van. Mark antwoordt het een goed idee te vinden, doen! voegt hij er enthousiast aan toe. Daarna besluit Rolf Cees ook even in te lichten. Ook hij is blij want het blijft gezellig onderling. Binnenkort horen we dus wie er gelijk heeft Rolf of Cees…

Verder hebben de bewoners ook uitgevonden dat nieuwe bewoner Rowena de ex van Lange Frans is en in de Playboy heeft gestaan. Bas had het namelijk op internet gevonden. De roddel ging uiteraard als een lopend vuurtje door de loods en binnen no time wist iedereen het. Als Rowena bij een aantal bewoners komt staan valt er een stilte. Cees vertelt wat er gebeurd is, ze hebben foto’s gezien uit het verleden. Van mij zegt Rowena verontwaardigd, get a f*cking life voegt ze eraan toe. Het is al heel lang geleden voegt ze eraan toe. Bas grapt dat ze op de eerste dag haar gelijk al bloot heeft gezien. Volgens Rowena is er al van alles veranderd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 19 reacties op dit artikel
 1. Harlequin at 14:57

  Ik heb van de wek nog gepost hoe de regels zijn bij de o.a. de voedsel en waren autoriteit. Toen werd er erg hatelijk gereageerd dat het er niet toe zou doen. Cees heeft gewoon gelijk. als je alles goed codeerd mag het gewoon in dezelfde koelkast/vriezer.

 2. Toetje at 08:37

  Yvon wat er bij jou uit komt is gal gal gal kijk al je berichten maar naar.Zolang dit door gaat ben ik er.Laat je die zogenaamde man ook je berichten lezen.

  • Ann at 08:44

   Zo wat ben jij gemeen zeg, steeds richt jij je pijlen op mensen die gewoon een mening geven over utopianen, jij gaat ons persoonlijk aanvallen. Richt je op de utopianen, geef je mening en niet op anderen..
   Begrijp trouwens niet dat ze jou berichten doorlaten. Vind trouwens dat er dreigende taal staat in jou berichten naar bepaalde personen..

   • Marja at 13:59

    Jullie Cees haters hebben het niet over de utopianen, jullie zitten alleen maar Cees af te katten, over andere bewoners hoor je niets. Als er over andere bewoners is geschreven weten jullie er Cees weer bij te slepen en alleen maar negatief. Zielig!

 3. Mjo at 07:32

  Prima actie van Rolf. Laat Sensz voedselveiligheid maar komen. Wie er ook gelijk mag hebben, zijn we van dat gezeur af.

  En kan Cees zich richten op het volgende slachtoffer. Rowena misschien, neen ik denk het niet. Die is zo klaar met Cees. Die trekt haar mondje wel open. Ik verheug mij er nu al op, dat Rowena, Cees eens flink op z’n nummer zet. (maar of dat gebeurd en mag van de regie is nog maar de vraag.)

 4. Toet at 21:33

  Yvon waar het hart vol van is loop de mond van over.Foei stoute meid.Ga je mond spoelen en focus je eigen eens op een ander.Cees Cees Cees en Cees.Niet doen ga je van dromen.Welterusten.

  • anneke g at 22:27

   Ik denk niet dat Cees de bewoners hoeft in te lichten over wat er gebeurd met Rolf ,ze weten zelf wel wat er speelt vooral wat Rolf zei op beeld.
   Kunnen sommige dat uit lokken noemen ze zijn alle twee raar bezig.
   En heb het idee dat er meer gekozen wordt voor Cees dan voor Rolf.

  • Yvon at 22:51

   Toet ik heb je er vandaag al op gewezen dat het om de bewoners gaat.
   Maar als jij,je er beter bij voelt,ik heb een hele knappe stoere man..het tegenover gestelde van jouw vriend Cees..dus als je mij in het vervolg met die vuile praatjes van jou met rust wil laten,heel graag..redactie ik hoop dat jullie hier ook naar willen kijken.ik beledig niemand,maar wil ook niet beledigd worden

 5. Yvon at 19:26

  Wat is die Cees toch een gemeen loeder en wat heeft hij een plezier in het klikken,bah bah,inplaats van die jongen te helpen!!
  Voor mij is deze hele toestand het gevolg van,de door en door slechte Cees.
  Je laat zo’n jongen toch niet zo hard vallen en schept daar zo’n genoegen in..het had zijn zoon kunnen zijn…hoe zou hij zijn dochter behandelen

   • gea at 20:31

    Hoorde vanavond ook dat hij Gabs zat uit te horen over haar moeder misschien denkt al over huwelijk 4, hij had geen bezwaar tegen een kleurtje.

     • Mjo at 07:38

      Idd, Yvon, Gea en Ann. Eens met jullie reacties.

      Ik heb gisterenavond weggezapt, ik kon dat gezicht, grijns van die Cees niet meer voor m’n ogen zien. Misbaksel.

      Ik gebruik dit woord niet vaak, maar Cees roept dit taalgebruik gewoon bij me op. Excuus dames.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *