Post voor Mark

Post voor Mark

De ochtend van dag 623 is alweer bijna voorbij, tijd om je dus weer te voorzien van wat Utopia nieuws. Wat is er allemaal gebeurd?

De dag begon goed voor Mark want hij mag post van het thuisfront ontvangen. Benjamin was naar de brievenbus geweest en ontdekte de post voor de boekhouder. Mark lag op dat moment nog heerlijk te slapen. Benjamin besloot hem maar wakker te maken. Ik heb post voor je zei hij, Mark nog half slaapdronken antwoordt verbaasd he? Wat later valt het kwartje en blij is hij natuurlijk wel. Benjamin haalt daarbij ook nog koffie, is dat niet lekker wakker worden? Mark begint aan zijn post en wordt al snel vergezeld door Gina. Leuk he post momenten zegt Mark tegen Gina. Maar wat staat er allemaal in? Helaas hebben we niet alles mee kunnen krijgen, wellicht horen we er later nog meer over. Dan vullen we dit bericht uiteraard nog aan. Een ding kunnen we er nog wel over zeggen, de berichten van het thuisfront zijn wel positief te noemen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. MariaBora at 15:30

    dan zou de post al open gemaakt zijn, ik zou toch eerst mijn post zelf even willen lezen voordat ik iemand anders mee zou laten lezen, vreemde regel eigenlijk, maar ja Utopia he

  2. gea at 13:12

    Ik heb net gelezen dat als ze post krijgen ze dat samen met medebewoners moeten lezen van ‘achter’ ik vind dat vreemd het lijkt er ook op dat post dan ook eerst wordt gelezen door ‘achter’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *