Een ontgroening voor Rowena

Een ontgroening voor Rowena

Gisteren kwam dan na lang wachten de 15e bewoner binnen gelopen. Rowena ex van Lange Frans en bekend vanuit de Playboy stelde zich aan iedereen voor. Zoals we de laatste tijd gewend zijn betekend een nieuwe bewoner ook een ontgroening. En meestal wordt dit verzonnen door de laatst binnengekomen bewoner. Dit is in dit geval Rolf en hij heeft ook wel iets bedacht voor de nieuweling.

Rolf zegt buiten tegen Rowena dat hij op zoek was naar haar. Je hebt ontgroening die ik moet bedenken. Maar wat is Rolf van plan? Rolf vertelt zijn plannen, hij wil dat de rapster moet helpen koken en dat zij aanstaande zondag de verantwoordelijkheid draagt over de maaltijd. Zondag kook jij voor de rest van de groep dus voegt hij eraan toe. Maar Rowena is niet blij met het gene wat ze hoort. Nee antwoordt ze, NEE, punt. Rowena heeft er duidelijk geen zin in en Rolf ook niet, zo dan ben ik ervan af voegt hij eraan toe. Maar of de opdracht ook uitgevoerd gaat worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Johan at 15:37

    Rolf begint met koken en wil elke avond koken voor iedereen, hahahaha nu al afschuiven op een ontgroening. kan hij zondag zoals gewoonlijk heel de dag lamballen. arrogant ventje pfffff.

  2. Ann at 12:13

    Nou dat begin al goed.. Als ze nu straks dat ook tegen cees doet, dan is het goed, of ze is een meeloper en doet ze dat alleen bij rolf, afwachten dus!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *