Rowena meldt zich als 15e bewoner!

Rowena meldt zich als 15e bewoner!

En toen was daar opeens een nieuwe bewoner, de 15e! En dat betekend dat de groep weer compleet is. Rowena komt de loods in en stelt zich voor als nieuwe bewoner. De bewoners zijn verbaasd en al snel is het tijd voor een voorstelronde. Bas en Rowena lijken elkaar al te kennen van de casting. Enfin… als iedereen zit begint Rowena zich voor te stellen.

Ik ben Rowena en kom uit Enkhuizen, ben 31 jaar oud. Ik ben tennisster en heb een tennis school. Ook vlog ik in het dagelijks leven. Verder maak ik muziek en rap ik. Dat wil ik ook in Utopia gaan doen. Ik wil een single op gaan nemen maar heb ook wel wat te vertellen in mijn liedjes. Ik vlog over mijn weg als artiest om door te breken. Maar ook dingen uit het dagelijks leven. Ze speelt nog geen instrument en is er ook bij gaan zingen. Ik kan niet als Isabella een vol liedje zingen, rappen is meer mijn ding. Ik ga nu nog niet rappen, het komt vanzelf. Als de vibe goed is komt dat wel. Ik laat mijn vriendje achter waar ik 5 jaar verkering mee heb. We leven samen in een droom en hij gunt mij deze droom. Ik ben Moluks en heb een grote familie en hoop in Utopia ook een grote happy family te zijn. Rowena heeft ook nog cadeautjes voor de vrouwen maar helaas niet voor de mannen. Benjamin vraagt of ze het als carrière boost wil door Utopia. Ook antwoordt Rowena en kijk Utopia vanaf het begin. Maar ik vind het leuk en uitdaging om samen te leven met andere mensen en rassen. Verder kan ik kalm zijn maar ben vrij druk. Verder is het belangrijk om een band te creëren, dan komt de harmonie vanzelf. Ivan vraagt wat Rowena nu van Utopia vind. Rowena antwoordt dat ze het een half uurtje per dag zit maar het gaat de goede kant op. Eerst was het alleen maar ruzie en nu doet iedereen zijn ding en ook met de stichting. Dat zou ik ook graag mee willen doen. Toen ik hier binnen kwam werd ik wel zenuwachtig. Utopia is voor mij geslaagd als ik een aantal doelen heb behaald. Ik wil tennisles geven aan kids, dat heet tennis kids. Ik wil mijn single uitbrengen en een hit scoren en heel belangrijk, ik wil een benefit concert organiseren. Het geld gaat dan naar een goed doel voor kinderen met drugs in aanraking zijn geweest. Verder wil ik met Naomi een kunst boek maken, verjaardagsfeestjes uitbreiden, en ik wil een Aziatische markt organiseren. Ik kan koken en ben bezig met biologisch eten, ik eet wel vlees maar ik twijfel soms wel om vegetariër te worden in Utopia. Verder geloof ik wel, maar in heel veel. Niet in één god en vind alle geloven mooi. Ik rook wanneer ik alcohol drink, ik kan een week niet roken het is meer sociaal. Volgens andere bewoners gaat ze wel veel meer roken. Ik ben redelijk netjes en ben een type die andere spulletjes ook wel op kan ruimen. Mijn grootste allergie is aangevallen worden, oneerlijkheid, en de manier waarop mensen aangesproken worden. Ik ben wel iemand met een eigen mening en sta daarachter. Ik heb behoefte aan liefde en positiviteit en mijn carrière vind ik ook belangrijk.  Maar liefde is de oplossing voor alles in mijn ogen. Ik denk dat ik met jullie allemaal een leuke band zou krijgen. Ik heb niet gestreamed omdat je daar veel tijd voor nodig hebt. Mijn Utopia ziet er heel anders uit als de buitenwereld. Zoals ruilen onderling, geen gas en stroom en dat soort dingen. Rowena denkt dat ze zich het beste kan richten voor de bv op het gebied van de stichting en samenleving. Daarna zit de lange voorstelronde erop, Rowena voelt zich erg welkom. Succes Rowena!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 17:05

  ik begrijp so wie so al niet waarom je in Utopia zou willen zitten als je een goede baan hebt en leuke mensen om je heen. Ik begrijp ook niet wat je droom is in Utopia, maar dat zal wel aan mij liggen.

 2. anneke g at 14:46

  Ja hoor we hebben weer iemand die kan koken , en krijgt ze de kans om te koken.
  Iemand die rook als ze drinkt en tatatata ze rapt (zingt) en wil een band vormen toen met Iasbella hadden ze bezwaar ging te veel geld kosten , ze wil kinderen leren tennissen leuk idee maar dan eerst een tennisbaan aan leggen, daar gaat het geld.
  Hoe zal dit af lopen.

 3. Ann at 13:31

  Klopt gea, veel plannen, niet erg, als je ze waarmaak.

  Nu hoop ik 1ding dat ze haar woorden wel na komt met betrekking op dat ze allergisch is voor: aangevallen worden, oneerlijkheid, en de manier waarop mensen aangesproken voelen.
  Als dat is waar ze voor sta, dan veranderd er veel en komt er 1van koude kermis thuis..

  • Mjo at 13:32

   Ja, idd dat las ik ook ergens. Maar dat is wel al 8 jaar geleden. (ik dacht dat die 2 in 2007 een relatie hadden.

   Maar waar kent ze Bas dan van? @gea

   Want Bas kende ook al Gina toen hij binnenkwam?

  • Mjo at 07:20

   Sorry, @caroll4, maar het is zo’n beetje onze ervaring met nieuwkomers. (zeker de laatste periode) Natuurlijk verdiend ze een eerlijke kans, maar we geven alleen maar onze ideeën/mening weer.

  • Mjo at 13:27

   Precies @gea, ik geef haar een kleine maand en er is niets meer over van haar plannen en “goede” voornemens.

   Maar ja, om toch enigszins positief te blijven, ik geef haar nu het voordeel van de (mijn) twijfel. 🙂
   Effe afwachten maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *