Utopia nieuwtjes 14 september

Utopia nieuwtjes 14 september

Het Utopia nieuws van 14 september vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Ivan en Nicole hebben weer trouw de koeien verzorgd.  Maar er waren problemen, want er is te kort aan biks en vers stro. Dit mag volgens Ivan niet meer gebeuren en daar sluiten wij ons dan ook volledig bij aan. Hopelijk wordt er snel eten voor de dieren besteld…
 • Naomi wil een konijn kopen, de kosten 15 euro. Ivan krijgt haar plan te horen tijdens de verzorging van de koeien. Hij antwoordt dat Naomi er dan wel zelf voor moet zorgen. Echter gaat Naomi eerst nog maar eens even sparen voor voer… Ook wel zo belangrijk!
 • De bewoners zijn allemaal op tijd wakker, het lijkt een druk dagje te worden?
 • Ivan, Bjorn en Bas hebben een bespreking over het boksgala. Welke bekende bokser wordt er uitgenodigd? Peter Aerts wordt genoemd want Remy Bonjasky kan helaas niet langs komen. Verder wordt de avond door besproken en wat er allemaal geregeld moet worden. Wordt vervolgd dus.
 • De tattoo artiesten zijn er weer voor Utopia Ink. Werk aan de winkel voor Nicole en Stefanie (?)
 • Rolf en Wim nemen op hun gemak de krant door. Terwijl de tattoo heren nog van een bakkie koffie genieten grapt Ed of hij last heeft van zijn neus. Gezien Rolf wel eens aan zijn neus zit. Rolf antwoordt last te hebben van zijn tussen schotje.
 • Verder is het nog redelijk rustig in Utopia. We komen later met nog meer Utopia nieuws!

Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter zodat je volledig op de hoogte blijft!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. gea at 13:18

  Het is de schuld van Naomi dat er geen eten is voor de koeien, zij was te laat met bestellen. En nu weer een konijn,straks ook nog een schaap en een varken, oh nee geen varken mag niet van Ivan. Het lijkt wel een dierentuin te worden kunnen ze geld mee verdienen

  • anneke g at 14:55

   Nee geen varkens want het is al een zwijnenstal (af en toe )( GRAPJE !!!!!!)
   Ze kunnen een kinderboerderij beginnen.
   Wat ik niet begrijp je weet hoe lang je over het voer van de beesten doet schrijf het op als het bijna op is dat doe je thuis toch ook met je boodschappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *