Nieuwe week is begonnen! Wie is populair?!

Nieuwe week is begonnen! Wie is populair?!

Een nieuwe week is begonnen en het is weer maandag dus dat betekend een nieuwe uitslag van de favoriete bewoner van de week. Wie is deze week het meest populair? Nou we vinden Bas weer op nummer één. Gevolgd door Ivan op twee en Cees sluit de top drie af. De top drie is vergeleken vorige week dus niet echt veranderd. Wel is er wat verderop in de lijst wat veranderd. Rolf is namelijk gestegen van plek 13 naar 10. Hieronder kun je  de volledige lijst nog eens doornemen:

1. Bas 37,58%
2. Ivan 11,78%
3. Cees 10,49%
4. Wim 7,94%
5. Bjorn 6,86%
6. Gabriëlle 6,74%
7. Stefanie 3,87%
8. Naomi 3,84%
9. Benjamin 2,69%
10. Rolf 2,09%
11. Nicole 1,93%
12. Mark 1,82%
13. Rob 1,66%
14. Gina 0,69%

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Druif at 12:31

  Ivan zijn afkomst zal misschien een kleine reden zijn voor zijn gedrag. Maar ik denk dat die klappen op zijn kop blijvende schade heeft aangericht aan zijn hersens want dat is al meermaals onderzocht door deskundigen dat is haast bij alle boksers

 2. MariaBora at 12:00

  Ivan 2, die had bij de laatste 5 moeten zitten, die gaat nou gewoon een beetje zielig doen over zijn gedrag, dat hij het niet meer in de hand heeft en eraan wil werken, Ivan, al werk jij 100 jaar aan je gedrag, veranderen doe jij nooit, zo ben jij nou eenmaal, het gaat even goed en dan ineens gebeurt het weer in die hersenen van jou.

 3. gea at 10:23

  Ach gut er zijn zeker een paar ‘Cees freaks’ vergeten te stemmen of zijn ze er achter gekomen wat voor vies misselijk makend mannetje hij eigenlijk is.

  • Mjo at 10:30

   Idd, @Farah. maar een potje flink zeuren en klagen (Cees) helpt ook wel om in de top 3 terecht te komen.

   En Bas, tja ik blijf me afvragen wat hij aan “echt” werk doet t.g.v. de BV, behalve met de beesten spelen.

 4. adriana46 at 09:10

  De stemming is ongeveer gelijk aan de vorige week. Zeker in de top 3 van de favorieten.

  Wel valt mij op dat Mark, de – misplaatste – hoop heeft (ergens las ik dat in een bericht) Utopiaan 2015 te worden. Als ik zo naar de stemming hierboven kijk: Mark op nummer 15 in de poll….. tja dan is Markie’s droom nog héél ver weg. Maar wie weet, zoals bekend: “niets is wat het lijkt” 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *