Confrontatie tussen Cees, Rolf en Bas

Confrontatie tussen Cees, Rolf en Bas

Bas en Cees hebben nu lang genoeg over Rolf geroddeld. En besluiten na al het geklaag een confrontatie aan te gaan. Dit gebeurde gisterenavond…

Bas en Rolf hebben nog maar net hun geïrriteerde hart gelucht, als Rolf alweer een volgende streek uithaalt. Cees klaagt dat Rolf  ongepast lang achter de laptop zit. Cees moppert lekker terug, eerst de hele middag sport kijken en dan ’s avonds dat ding claimen. Dit doet hij net hard genoeg zodat Rolf hem ook hoort. Even een praktische vraag gaat Cees verder, je zou de hele week koken. Hoe ziet dat er de komende week uit? Vandaag stond er immers geen bordje warm eten klaar. Hoe ziet Rolf dat komende week? Rolf begrijpt de vraag niet helemaal. Hij had toch gezegd dat hij zou koken? Cees antwoordt ja, maar dan moet je er wel van op aan kunnen. Dat heb ik vanavond niet gezien. Rolf raakt geirriteerd, wat wil je nou? Wat wil je nou zeggen?!  Bas mengt zich met Cees in de discussie. Hij zegt  Rolf dat hij er zich maar makkelijk vanaf maakt. Ik word er een beetje moe van geeft Bas toe. Rolf steekt zijn frustratie niet onder stoelen of banken. Vanavond heeft hij eerlijk gezegd dat hij wat snacks zou maken voor de groep, waarna sommige mensen voor zichzelf gingen koken. Dat is toch prima? Cees zegt er niets van te geloven en beweert dat niemand iets van Rolfs snack voorstel af wist. Zou Rolf de komende week zijn belofte om te koken houden… wat denken jullie?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. Toet at 15:01

  Nou Yvon Ann en Gea.Onze lieve sympathieke nonnetjes.Nu niet meer zo te keer gaan .Anders plaatsen wij de zadeltjes weer op de fietsjes.

 2. Toet at 13:44

  Eigenlijk is het om te gieren .Ze kunnen het niet laten .Gea en onze Ann uit Almere.Volgens mij zijn ze een beetje verliefd deze twee op Cees.Het kan niet anders die twee oudjes dromen van hem.Een beetje verliefd ik ben een beetje verliefd.He ik kan er een liedje van.

  • Yvon at 14:17

   Toet,tot ze jou door laten!!!wat heeft dit nu met Utopia te maken,om zo te katten tegen twee mensen die zich verdiepen in andere mensen,maar ik denk dat jij erg qua mentaliteit op Cees lijkt,een persoon zonder enig empathies vermogen !!!!!

 3. Ann at 11:40

  En er was nog veel meer,, maar interessant om te zien hoe een man van 61 zo van
  het leven geniet.

  Nog Interessanter is het, om te zien hoe een man van 61, zijn levenslessen aan jonge mensen laat zien. En hoe je het volgens hem in het leven moet staan.
  Een pluim voor jou cees!!! Als we jou wijsheid meenemen en doorgeven aan kids, nou dan hebben we een hele belabberde, gemene, ruziemakende samenleving..

 4. Ann at 11:29

  Niet kunnen slapen, hij moet apart slapen, en anders stiekem.
  De alcohol
  Ergert zich aan gea
  Ergert zich aan ivan
  Ergert zich stefanie
  Ergert zich om poetsen
  Ergert zich aan kookkunsten van anderen
  Ergert zich aan het feesten
  Ergert zich omdat zijn krant weg is
  Ergert zich aan vries en koelkast
  Ergert zich aan rolf

 5. gea at 10:42

  Wat heeft ‘opa Cees ‘nu weer te zeuren er zijn toch twee van die dingen , die andere zal Ivan wel hebben en daar durft hij niet tegenin te gaan zeker, vind hij Rolf een makkelijker doelwit om tegenaan te zeuren en samen met Bas durft hij wel want als Rolf wat zou doen heeft hij natuurlijk een getuige bah bah bah wat een vervelend misselijk makende mannetjes.

 6. Yvon at 09:53

  Wat in en in gemeenvan die Cees,nu heeft hij Bas er helemaal bij betrokken ik ga nu toch onderhand denken dat Cees en Bas twee tweederangs acteurs zijn,want zo slecht kan een mens toch echt niet zijn om een jongen zo kapot te maken.
  Rolf wordt inderdaad alle plezier ontnomen om verder te kunnen gaan in Utopia

 7. Ann at 09:42

  Cees wat nen jij toch zielig, om je te scharen achter jong ventje dat zelf ook niets doet, gemeen is.. Is dit de manier om iemand het plezier van utopia te ontnemen
  Iemand de grond in te trappen??
  Waarom?? Waarschijnlijk heb je zelf een heel verrot leven, e. Vaak gepest..
  Rolf krijg totaal niet de kans, misschien cees, is het een otie dat jij en bas eens iets gingen doen, iets nuttigs, waardoor je op je leeftijd weet wat werken is, en hoe je met medemens om moet gaan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *