Bas mailt naar Didi

Bas mailt naar Didi

Bas heeft gisteren gezoend met een andere vrouw gezoend ondanks zijn gezellige date met Didi. Hoe kijkt hij er vandaag op terug? In een kort gesprek met Mark geeft Bas aan dat het wellicht beter is te stoppen. Even niet met vrouwen bezig te zijn en zich te focussen op het kickboksgala wat binnenkort plaats zal vinden. Dat gezegd te hebben besluit hij Didi te mailen en dat vond hij niet zo makkelijk. Maar uiteindelijk is het dan toch gelukt en mailt hij het volgende naar haar.

“Hey moppie,

Ik vond het heel gezellig! En ik vind je heel leuk maar gister deed me toch beseffen dat ik hier niet op zoek moet naar een relatie aangezien ik in een televisieprogramma zit en je niet elke dag kan zien. Het spijt me dat ik de verkeerde verwachtingen heb opgewekt want toen je hier was voelde het heel goed maar als er dan bijvoorbeeld zo’n markt is en jij er niet bent en andere vrouwen wel dan doe ik stomme dingen waar ik me dan schuldig over voel want ik wil je niet kwetsen. Het spijt me en misschien is het beter om na Utopia te werken aan iets.

XXX Bas”

Kortom Bas heeft Didi min of meer gedumpt, of tijdelijk op pauze gezet net hoe je het noemen wilt… Zal het na Utopia wel gaan werken tussen die twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *