Bjorn en Ivan wederom een conflict

Bjorn en Ivan wederom een conflict

De Utopia markt is inmiddels voorbij, het was druk en de bewoners hebben daardoor dus ook aardig wat kunnen verdienen. Dit zal waarschijnlijk snel bekend worden gemaakt door de financiële man Mark. Even nog een bizar nieuwtje van tijdens de Utopia markt, Bas heeft namelijk gezoend met een ander meisje… Dus niet met Didi! Blijkbaar vond hij Didi toch niet zo leuk zoals hij haar in bed vertelde…

We dwalen af, terug naar het conflict tussen Bjorn en Ivan. De twee liepen weer te kibbelen tegen elkaar, echter waren er toen nog standhouders dus het liep niet uit de hand. Waarschijnlijk om de markt mensen niet af te schrikken… Dus waarover het ging is voor ons niet geheel duidelijk. Later na het opruimen en geld tellen sprak Bjorn erover en toen werd er toch wel wat duidelijk. Zuchtend merkt Bjorn op dat als de vermoeidheid toeslaat mensen anders gaan reageren tegen elkaar. Gabriëlle antwoordt niet echt te weten wat er gebeurd is en Bjorn legt het daarom nog maar eens uit. Het ging om het betalen van de elektriciteit en ik begreep hem niet. Ik zei dat het zonder BTW was en dat had ik niet mogen zeggen. Maar ik begreep het niet en toen zei ik dat. Maar het was blijkbaar op een toon die hem niet aanstond. Ik ben klaar met het haantjesgedrag en de agressiviteit voegt hij eraan toe. Gabriëlle is het eens met haar mede bewoner, maar snapt dat veel irritaties uit de hectiek van vandaag komt. Later komt Ivan ook het kantoor in en Ivan begint gelijk over hun ruzie. Ik begreep gewoon niet wat je bedoelde en daarom wilde ik het recht draaien. Ivan antwoordt rustig en zegt Bjorn dat het niets uitmaakt. Volgens hem kan zoiets gebeuren na een lange dag, uiteindelijk is alles goed gegaan en hebben we een topdag gehad. Eind goed al goed!

Dame waarmee Bas zoende

Dame waarmee Bas zoende

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Wil at 19:17

  Nou didi je weet genoeg.
  Ivan weer in de weer, geen exuus dat iedereen moe is, of kom dan de ware aard naar boven i an
  Bjorn deed niets verkeerds hoor, daar oor hadden jullie de prijs bepaald
  Ach ja ivan moest weer eens een keer he uit je slof schieten tegen bjorn
  De rest pikt het van jou

 2. anneke at 18:55

  Zal Ivan het met rust laten of moet Bjorn het over een paar weken moeten merken met stemmen zal me niks verbazen als hij stemmen krijgt, je hebt toch wel eens als je moe bent en het even niet begrijpt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *