Grote drukte op de Utopia markt

Grote drukte op de Utopia markt

Momenteel is de Utopia markt druk gaande, en druk is het zeker! Vele bezoekers komen even langs en het mooie weer is daarbij een mooi pluspunt. De bewoners moeten hard werken maar daar krijgen ze vanzelf sprekend ook iets voor terug. Bij Le Luifel is het druk, er staan flinke wachtrijen. Maar Mark, Rob en Rolf kunnen het wel bijhouden. Mark en Rob werken lekker met elkaar maar Rolf lijkt een beetje het buitenbeentje te zijn. Er worden wel geintjes gemaakt en leuke praatjes met de klanten maar de chemie is er niet helemaal. En dat wordt bevestigd als Rolf even Le Luifel verlaat om wat te gaan halen. Mark zegt zachtjes tegen Rob, nou, het gaat meteen een stuk lekkerder, hè, als we met zijn tweeën staan! Rob lacht en knikt inderdaad ja antwoordt hij…

Verder worden er rondleidingen gegeven door Cees en Bjorn. Is er gezellige muziek van zowel cd als een bandje. En Rowena rapt zelfs! Als ze wat heeft laten horen krijgt ze er zelfs applaus voor. En… we gaan nog even naar gisteren want Gabriëlle heeft bezoek bij het hek gehad en dat hebben wij helemaal gemist! Hieronder hebben we dan ook maar een filmpje van deze gebeurtenis toegevoegd zodat je het nog eens terug kunt kijken. Het “bezoek” is maar kort en weinig van te verstaan maar Gabriëlle was er blij mee. Later komen we terug met nog meer Utopia nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Ann at 18:34

  Ja precies,yvon als moeder zou ik dat ook doen, maar hij is volwassen, dus als hij slim is gaat hij eruit, hij is genoeg vernederd en vooral doir die cees, die rui heel de boel op!! Nu rowena aan de beurt, ik hoop zo dat de volgende hem er echt uitflikker en goed zeg waarom

 2. Yvon at 15:36

  Ik vind Rolf echt zielig!!!respect voor die jongen hij wordt door iedereen “gepest”
  Als ik zijn moeder was haalde ik hem er nu nog uit!!!zo ga je niet met je medemens om

 3. gea at 14:50

  Je kunt aan alle kanten zien dat Rolf compleet genegeerd wordt in ‘le luifel’, Mark bakt Rob doet het in een zak en geeft het aan de mensen wat doet Rolf niks die staat erbij en kijkt ernaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *