De Utopia markt van 27 september

De Utopia markt van 27 september

Vandaag beloofd een drukke dag te worden, want er is weer markt! En dit keer zal het een drukke markt worden want zoals Ivan al vermelde in het centraal zijn er heel veel kaartjes verkocht. Vanmorgen waren vele bewoners al vroeg wakker zoals afgesproken om alles op tijd klaar te hebben. Ook de standhouders meldden zich alweer op tijd op het terrein zodat ze op het gemak de kraampjes in kunnen delen. Wat later verontschuldigt Wim zich bij de standhouders  dat hij zich niet helemaal topfit voelt  net als sommige anderen bewoners lijkt hij met wat griepverschijnselen te kampen. Bjorn is zoals altijd en is ondanks het vroege tijdstip buitensporig enthousiast en leidt alles in goede wegen. Wat Ivan natuurlijk ook doet.  Maar omdat het zo druk wordt is het ook belangrijk dat de merchandise kraam goed ingedeeld is. We zien Nicole, Gabriëlle en Stefanie daar druk bezig mee. In deze kraam kan van alles gekocht worden van fotokaarten tot shirts. Zullen de bewoners door het grote bezoekersaantal veel geld kunnen verdienen? Wel zijn er wat irritaties, Cees zit erg op Rowena te letten. Ze kan niets goed doen in zijn ogen terwijl we haar hard zien werken. Volgens Mark is dat gewoon Cees, trek het je niet aan adviseert hij de nieuweling. Verder is er ook aan de kinderen gedacht want er staat onder andere een draaimolen! Verder zijn de kramen dit keer erg divers en lijkt de markt flink gegroeid. Verder blijkt er een te kort te zijn aan wc papier want Cees raadt bezoekers aan hun eigen toiletrol mee te nemen. Omstreeks 11.15 uur komen de eerste bezoekers het terrein op, de markt kan nu echt beginnen!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Marti Elshout at 17:02

  Vandaag voor het eerst naar de Utopiamarkt geweest. Was superleuk.
  Ondanks de grote drukte maakte iedereen even tijd om een handtekening te geven aan mijn kleinkinderen. Een hartstikke leuke middag gehad……….bedankt Utopianen!!

 2. Yvon at 11:02

  Ik krijg toch echt steeds meer de indruk dat Cees een tweede rangs acteur is,het is toch niet normaal dat deze man steeds op iedereen ligt te fitten.
  Wat een afschuwelijk man!!!!!

  • Hannah at 12:15

   Dat denk ik ook Yvon, hij is ingehuurd om heel irritant te doen zodat er op social media veel over gesproken wordt en de kijkcijfers omhoog gaan. 😉
   Vanmorgen heb ik nog aan jullie gedacht 🙂 : Cees loopt de keuken in, pakt een lange saté prikker en pulkt daarmee tussen zijn kiezen om vervolgens het stokje te gebruiken om onder zijn nagels te pulken.
   Daarna legde hij dit bacterie-stokje op het aanrecht! Lekker als een ander op die plek zijn boterham gaat smeren.
   Ik ben niet van het pesten en mensen uitschelden, maar vind wel dat Cees soms erg onhygiënisch bezig is.

   • anneke g at 12:27

    Hij is een viespeuk maar valt het je dan niet op dat alleen Cees dan in beeld is en lijkt je het niet sterk dat de anderen het nooit doen ,ze doen het misschien wel maar ze brengen dat niet in beeld.
    En vonden jullie het niet erg dat Rowena met de telefoon uit de w.c. kwam en meteen toen ze eruit kwam hem in de handen had is dat niet vies dan, iedereen zit aan die telefoon, je weet nooit wie ze gebeld heeft lijkt me ook sterk dat ze op de w.c. een bespreking had met een klant

    • Hannah at 12:52

     Natuurlijk Anneke g, je hebt helemaal gelijk!!
     Door een bewoner negatief in beeld te brengen, wordt er veel meer door kijkers over gesproken. Maar andersom kan ook door een bewoner alleen positief in beeld te laten komen, wordt deze persoon eerder favoriet. Dit zag je bijvoorbeeld heel sterk met Naomi. Die ook op de streams vaak wordt beschermd tegen zichzelf, met streamlocks e.d. … Familie soms geklaagd?
     Zo was het hiervoor de woedeuitbarstingen van Ivan een hot item, op de live streams zie je hem nog geregeld uitvallen tegen anderen maar komt dit niet meer in de uitzending.
     Daarom vertik ik het om mij op te winden over Utopia bewoners, ik laat me niet als een mak schaap leiden door de Utopia makers!!! 🙂

     • Anja at 13:21

      Je krijgt op livestreams steeds minder de realiteit te zien denk ik, ze gaan heel lang iedere keer de koeienstal
      En als talpa dat doet om bew in bescherming te nemen zijn ze verkeerd bezig, bew weten ditvan te voren,

     • Ann at 18:26

      Hannah, als je jou berichten lees, zijn die zeer tegenstrijdig.
      Met andere woorden 2gezichten

     • Hannah at 19:03

      Nee hoor Ann, dat zie je helemaal verkeerd, heeft niets met twee gezichten te maken!! Maar misschien begrijp je het woord “ironie” niet? 🙂

  • Ann at 18:21

   Ja heb. Al poos geleden gezegd.. O begrijpelijk., zn misbaksel die cees.
   Ik denk dat hij word aangestuurd om dingen tezeggen, maar dan nog, als je je daar voor leen ben je ook een misbaksel, op die leeftijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *