Bas heeft spijt van zoenen met bezoekster

Bas heeft spijt van zoenen met bezoekster

We schreven er eerder al over, Bas heeft gezoend met een bezoekster die op de markt was. Wat later ging de womenizer in gesprek met Cees. Want hoe wil hij nu precies verder?

De heren spreken er bij het rokersbankje over, want de daad die Bas gedaan heeft heeft hem toch wel aan het denken gezet. Ik heb echt een fout gemaakt met dat hele dating gedoe zegt hij tegen Cees. Je krijgt hier ook zoveel aandacht van allemaal vrouwen en dan ga je toch niet op zoek naar één vrouw? Dat is toch dom van mij voegt hij eraan toe. Ik weet niet eens hoe ze heet maar ik werd helemaal leip van haar terwijl ik gisteren nog met Didi in bed lag... Cees antwoordt dat het hem ook opviel dat Didi hem claimde en adviseert daar nog niet te veel mee te doen. Maar wat ga je nu verder doen vraagt de oudste bewoner van Utopia zich af. Bas antwoordt dat hij het gewoon tegen Didi gaat zeggen dat het een fout was, ik had niet op zoek moeten gaan naar liefde in Utopia… We zijn benieuwd hoe dat af gaat lopen…

Maar er is nog meer gebeurd met Bas, want als Ivan en Bjorn met een standhouder staan te kletsen wordt dat al snel duidelijk. Bas zou volgens de standhouder zijn dochter aangeraakt hebben op een plek waar het niet zou mogen. En daar komt nog bij dat Bas gelogen heeft over zijn leeftijd… De standhouder is op zijn zachts uitgedrukt niet blij en heeft Bas dan ook gewaarschuwd en het de volgende keer fysiek wel opgelost zou worden. Daarna probeert de vader nog Ivan aan te sporen om hem KO te slaan tijdens het boksgala, hij wil er zelfs voor betalen en komt dan graag kijken…. Voortaan eerst nadenken voor dat je iets doet Bas?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Yvon at 21:41

    Boerderijbert krijgt gelijk,geen lief zachtaardig manneke die Bas!!!maar een stiekemerd die de katjes in het donker knijpt letterlijk en figuurlijk.
    En als het onze Cees ook eens niet zou zijn..hij moet nodig wat zeggen..hoe vaak was hij nou alweer getrouwd !!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *