Een geslaagde vervolg date voor Bas

Een geslaagde vervolg date voor Bas

Gisterenavond kwam Didi langs voor een vervolg date, maar hoe is het nou precies gegaan? Was het een succes?

Bas ontvang Didi hartelijk en zijn griepje lijkt hij verdwenen. Samen liepen de twee richting de loods, dan gaan ze lekker voor de open haard zitten en al snel zagen we Rolf met de beloofde champagne aankomen. Dit ter vervanging van het diner voor twee. Er wordt wat gedronken en gekletst, vervolgens gaan de twee richting het cordwood huisje waar de twee beide hun nagels doen. Al snel wordt duidelijk dat Didi een echte Utopia fan is en het vanaf het begin al volgt. Zo vond ze Vanessa helemaal super. Daarna gaan de twee richting de dieren, zo laat Bas de geitjes zien en welke trucjes hij ermee kan, probeert hij Didi te overtuigen koe te rijden en wordt er nog met de eendjes geknuffeld. Daarna is het tijd voor het avondeten, want dat mag dan weer wel. Na het eten gaan de twee richting de lounge, waar wederom gezellig gekletst wordt. Daarna is het tijd voor wat lichamelijke activiteiten, zo geven de twee elkaar een massage en uiteindelijk belanden ze zelfs met elkaar in bed! Al snel volgt de eerste zoen en lijken de twee elkaar helemaal leuk te vinden. Dit laat Bas overigens ook wel weten aan zijn date, hij wil graag een vervolg. Maar wanneer is even de vraag natuurlijk… De twee knuffelen en kroelen nog even verder en Bas komt uiteindelijk zelfs bovenop Didi te liggen. Verder is er niets gebeurd! Maar een ding is zeker, Bas lijkt zin liefde gevonden te hebben.

Bas en Didi liggen op elkaar

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 12:11

    Ja ik begrijp die meiden ook niet om voor de camera’s dit te doen wil misschien bekende Nederlander worden of zeggen ik ben mes Bas te bed geweest

  2. Toet at 08:35

    Wat zijn dat toch voor een vrouwen.Totaal los geslagen .Onder het oog van een half miljoen kijker de eerste avond onder de lakens te springen.Blij dat dat geen zus van me is .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *