Wim over zijn woede-uitbarsting

Wim over zijn woede-uitbarsting

Er is nog meer gebeurd in Utopia, want voor het centraal en familiebezoek van Rolf hebben Gabriëlle en Wim een gesprek gehad. Dit gesprek ging over de woede-uitbarsting van vannacht. Wim was niet bepaald blij dat bepaalde bewoners niet mee hielpen met opruimen.

In de slaapkamer vertelt hij dat Rob en hij bezig waren met opruimen van de bar en Mark veegde de boel schoon. Maar dat waren ook de enigste bewoners die actief bezig waren. Niemand was er verder bezig en dat vond ik zeer vervelend voegt hij eraan toe. Ik heb het gevoel dat ik alles zelf moet doen op zulke momenten. Ook haalt Wim een zin naar voren die zijn moeder eens zei tijdens een bezoek aan Utopia. “Je bent nog heel rustig maar iedereen hier mag bang zijn dat je geen woede uitbarsting krijgt.” Gabriëlle lacht, maar ze heeft voortaan graag dat hij meldt wanneer iets dwars zit bij hem. Op deze manier kunnen anderen meer rekening met hem houden. Volgens Nicole komt Wim gewoon slaap tekort, maar Wim denkt niet dat het daaraan ligt. Hij denkt dat het eerder ligt aan de irritaties die gewoonweg worden opgebouwd door zijn medebewoners.

Maar er zijn nog meer irritaties, zo stoort Rowena zich ook aan het geluid en bepaalde personen. Zij  ging het gesprek aan met Bjorn. Al snel wordt duidelijk dat Rowena ook nog eens last heeft van heimwee wat er ook niet echt aan mee helpt. Rowena vertelt in het kantoor wat haar dwars zit. Er is veel lawaai in de loods en vind het ook moeilijk dat er soms mensen bij haar kledingkast staan. Als ik vrijgezel was geweest, was het heel anders geweest voegt ze eraan toe. Daarna vertelt de nieuweling over haar vriend. Hij is naast haar liefde ook een maatje voor haar. Die mist ze op dit moment wel heel erg. Vooral als ze dan Mark en Gina samen een dansje ziet maken. Een andere dierbare is haar poes mist ze ook nog eens. En vind het jammer dat ze niet met het diertje kan knuffelen. Bjorn herkent zich wel in haar situatie, het is ook niet altijd even makkelijk in Utopia. Zal ze er bovenop komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hortence at 20:13

    Goed zo Wim,vaker je mond open doen.Waar was die Cees en die Bjorn.Nergens te vinden he.Cees,had zeker last van zijn rug!!!! Bjorn,mijn handen en voeten mogen niet vuil worden!!!!.

  2. Hannah at 19:22

    De een is er klaar mee en wil naar huis, de ander heeft heimwee, weer een ander zeurt en de rest ergert zich daar aan, bijna elke dag ruzie en ellende.
    Nieuwe naam van het programma in 2016: DISTOPIE!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *