Het centraal van 26 september

Het centraal van 26 september

Het is alweer even geleden dat we je van Utopia nieuws voorzien hebben dus gaan we je snel weer op de hoogte stellen van wat er gebeurd is. Zo hebben de bewoners een centraaltje gehad. Hier lees je alle besproken punten van 26 september terug.

Opening centraal
Aangezien er nog het een en het ander gebeuren moet voor de Utopia markt die morgen plaats zal vinden is het tijd om even wat te bespreken. Zo beginnen Mark en Rolf over de taakverdeling, de heren zijn het er niet mee eens.  Rolf wil ook wel eens een keer achter de bar staan en Mark wil met Rob samenwerken. Ivan vindt het allemaal maar kinderachtig en zegt ze boos dat er niet meer geruild wordt. De volgende keer moeten ze het maar eerder aangeven.

Drukte verwacht!
De ticketverkoop loopt storm. Het is de drukst bezochte markt in de historie van Utopia zegt Ivan trots tegen de anderen. En dat betekend dat er voorzorgmaatregelen genomen moeten worden, zo willen de bewoners voorkomen dat er een rij bij de pin staat. En zullen er aparte rijen worden gemaakt voor cash.

Takenverdeling
Naomi gaat de foto’s maken. Gina doet het haar knippen. Rowena gaat tennisles geven. Nicole, Gabriëlle en Stefanie hebben de verantwoording voor de merchandise. Het gaat goed met de producten want gisteren hebben ze als een malle tientallen glazen bedrukt. Cees moet het huis strak trekken. Even de wc’s en wasbakken lekker schoon voor onze bezoekers voegt Ivan eraan toe. En Wim is verantwoordelijk voor de bar.  

Op tijd naar bed
Ivan wil dat iedereen op tijd in z’n mandje ligt vanavond. Vorige keer waren ze ’s nachts nog van alles aan het voorbereiden. Jammer voor Bas want precies vanavond komt zijn date Didi op bezoek. Hij zal dan toch vroeg naar bed moeten, zonder Didi…

Enquêtes
De bewoners gaan enquêtes uitdelen die de marktbezoekers in kunnen vullen. Ze krijgen dan als beloning een consumptiemuntje. Ze willen een grootschalig onderzoek starten en willen graag info van hun bezoekers.

Opbouwen
Alle partytenten moeten nog opgezet worden. Morgen komt de stroom voor buiten. Iedereen moet rond zeven uur op en de stands moeten half negen klaar staan. 

Vraag en aanbod & einde centraal
Nicole is bang dat ze morgen niet aan de vraag kunnen voldoen. Ze hebben al flink gewerkt aan alle t-shirts en glazen, maar het kan zomaar zijn dat het morgen op raakt. Helaas zullen ze de klanten dan naar de webshop moeten verwijzen. Het is niet anders zegt Cees. Ze zullen het vast begrijpen. En daarmee eindigt het centraal.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *