Wim was boos en verdrietig

Wim was boos en verdrietig

Na de voute party waar we al over schreven moet er natuurlijk opgeruimd worden. Maar dat deed niet iedereen, tot grote ergernis van Wim…

Want de meeste ruimde wel netjes op maar een aantal bewoners niet. En dus zagen we Wim geirriteerd rond lopen, uiteindelijk knapt er iets en schreeuwt hij het uit naar de niet werkers. Zo spreekt hij Benjamin en Bjorn aan op het feit dat ze niets doen. Ik kan er zo niet f*cking tegen moppert hij. Met een grap vanuit Gabriëlle is hij er helemaal klaar mee. Ze zei dat er voor hem zeker geen meisjes bij de poort stonden om mee te zoenen. Wim besloot naar buiten te gaan, ik ben helemaal klaar hier zei hij kwaad.

Wat later ging Wim in het kantoor zitten bij Ivan, even stoom afblazen. Wim vertelt dat hij kwaad werd omdat sommige mensen niks aan het doen waren en dat het na zijn uitbarsting binnen tien minuten was opgeruimd. Ivan begrijpt hem. Ook zegt Ivan dat mensen deze kant van Wim niet gewend zijn en dat hij zo eigenlijk niet is. Wim kan zich hier ook wel in vinden. Maar wil er dinsdag tijdens het centraal wel iets van zeggen. Uiteindelijk wordt Wim wat rustiger mede door Ivan. Het gesprek heeft Wim goed gedaan en hij beseft dat het gewoon een tijdelijk gevoel is en besluit uiteindelijk maar naar bed te gaan.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Mjo at 11:43

    Heeft Gabriëlle vanuit de regie opdracht gekregen, om zich op deze wijze (zeker de laatste tijd) op te stellen en dergelijke opmerkingen/uitspraken te doen.?

    Jemig, wat ben jij (in je nadeel) veranderd beste Gabriëlle. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *