De voute party in Utopia

De voute party in Utopia

Gisteren avond was de foute party in Utopia, verschillende voute plaatjes werden gedraaid en er kwam ook aardig wat volk op af. En de gasten waren dan ook “vout” gekleed eigenlijk was alles “vout” want zo werd er foute muziek gedraaid en fout gedanst. Iedereen deed gezellig mee en er werd dan ook verschillende muziek gedanst van kerstliedjes tot de kabouterdans. Zelfs Cees deed vrolijk mee! Rolf liet regelmatig zijn zangkunsten horen maar natuurlijk ook andere bewoners, zo werd er gezongen en geplaybackt. Bjorn zorgde ervoor als voute dj dat het feestje goed op gang bleef. Zelfs buiten ging het er gezellig aan toe, zo zagen we Gina en Mark in Le Luifel ook een dansje doen (zie filmpje) en werd er bij de rookgelegenheid ook gezongen en muziek gemaakt met een gitaar. Kortom de bewoners en gasten hebben een top avond gehad! Zou de omzet ook goed genoeg geweest zijn om weer lekker wat te verdienen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. MariaBora at 10:49

    Als er een feestje is is iedereen vrolijk, is het feest over dan begint het de volgende dag weer van voor af aan met ruzie en ook natuurlijk met niks doen, is dat nou het ware Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *