Oud bewoner Ruud keert terug in Utopia

Oud bewoner Ruud keert terug in Utopia

Een oude bewoner maakt zijn rentree in Utopia! Het is een oud inwoner die opnieuw de poorten van Utopia binnen loopt! Zodra hij binnen is loopt hij direct naar de koeien toe, die hem gelijk herkennen! Hij gaat rustig bij de dieren kijken en de koeien verwennen met wat vers hooi. Wanneer Do langs de koeien loopt, ziet ze Ruud zitten. Ze herkent hem echter niet en ook Ruud reageert wat onverschillig. Wie weet ben ik de nieuwe bewoner, misschien niet zegt hij waarmee hij Do wat verward.  Ik zal het zo even uitleggen, moetenwe nu centraal gaan ofzo?, vraagt hij aan Do. Vervolgens lopen Do en Ruud naar de groep en stelt hij zich voor. Rowena herkent Ruud em word gelijk enthousiast. Utopia 1.0 in da building roept ze enthousiast terwijl iedereen naar binnen loopt om centraal te gaan zitten. Jullie vragen je natuurlijk af wat ik kom doen begint Ruud. Vandaag keer ik terug op het Utopia terrein, gaat hij verder en de groep reageert enthousiast. Wel legt hij duidelijk uit dat zijn aanwezigheid voelbaar zal zijn. Hoe denk je op dit moment over Utopia? vraagt de groep. Ruud antwoordt dat hij het thuis niet gezien heeft en dus blanco in de loods is gestapt. Verder zegt hij dat de loods er prima uitzoek qua verbouwingen, maar hij zelf nooit bezig is geweest met de opbouw van de loods. Ruud vraagt zich opeens af waar hij moet gaan slapen. Hij geeft wel aan dat hij niet op de vide kan slapen omdat hij een slaapstoornis heeft waardoor hij ’s nachts uit bed kan springen. De groep lacht erom maar Ruud is serieus. Dan merkt hij op dat Bas zijn caravan in gebruik heeft. Bas legt uit hoe hij deze heeft kunnen kopen en geeft Ruud de tip om geld te verdienen zodat hij er ook een kan kopen.En waar hou je niet van? Dan kan ik me daar op voorbereiden vraagt Cees aan Ruud. Ik houd niet van zeiken, daar kan ik echt niet tegen antwoordt hij en de groep schiet in de lach. Verder vertelt hij dat hij van sporten houdt en ook veel aandacht geeft aan gezonde voeding. Daarna rond Ruud zijn introductie af en gaan de bewoners even naar buiten om alles te laten bezinken. Wat vindt jij ervan dat Ruud is teruggekeerd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 102    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 18 reacties op dit artikel
 1. Aleid at 09:34

  Ik ben blij dat Ruud terug is en hopelijk komt er zo meer diepte in zonder al dat gezeik.
  Blijf nu zeker kijken omdat Ruud toch zijn eigen charme en wijsheid binnen brengt en er dan ook weer beter voor de koeien gezorgd zal worden.
  Mooi he dat de oude koe hem gelijk herkende

 2. Tineke van Woerkom at 07:26

  Haal dan gelijk ook Billy, Rienk, Vanessa, Nocolet en de hele oude crew terug en het wordt weer gezellig in Utopia. Nu is het maar een saaie roddelende boel!

 3. CJ at 10:23

  BELACHELIJK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! laat dan Mark en Ivan , Nicole ook maar terug komen.
  Programma makers is er geen anders oplossing? zo niet stop er dan mee, zo kan je door gaan tot Sint Juttemus

 4. lena at 00:36

  Vindt het wel leuk. Misschien rienk ook terug. Vond de oudbewoners soewiesoe meer toevoeging hebben. Dus ik ga weer kijken. Wordt lachen. Hoop dat het geen grap is.

 5. sieber at 17:56

  Wat triest als je toch terug moet komen ze kunnen geen andere mensen meer vinden voor Utopia dit is heel slecht voor de kijkcijfers.
  Wat een aanvulling zo,n lozer er in terugzetten.

  • Boesta at 13:57

   Waar haal je die “wijsheid” vandaan…?

   Volgens mijn informatie komen er nog steeds vele aanmeldingen binnen om een casting te mogen doen voor Utopia…

 6. REBECCA at 15:40

  Ik vind het waardeloos dat je als oud groepslid gewoon terug kan komen
  Als dat echt zo is is het voor mij de laatste keer dat ik Utopia bekeken heb
  Ik kijk vanaf de eerste dag en heb geen aflevering gemist.maar de terug komst van oud groepsleden maakt het voor mij zo ongeloofwaardig
  En om die reden stop ik met het volgen van Utopia

 7. anneke at 14:40

  Kunnen ze geen bewoners meer krijgen dat er een oud bewoner er in moet komen.
  En Ruud houd niet van zeuren arme Cees die gaat een rot tijd tegemoet.
  Heb het idee dat hij zelf over het hek geklommen is , hij denkt dat hij er wel in kan komen ondanks oude inwoners er niet meer in mochten komen

 8. Druif at 14:33

  Uhh, moet ik daar iets van vinden dan ? Waar is zijn kist trouwens… Herrie in de tent waarschijnlijk. Of een geintje dat kan ook .

 9. Boesta at 14:04

  Eindelijk weer eens GOED nieuws!! Ik ben blij dat hij terug is, zal het een stuk minder saai worden..

  Ik ga mijn paspoort weer verlengen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *