Romy is van slag door Ruud

Romy is van slag door Ruud

Vandaag is de oude bewoner van Utopia Ruud weer teruggekomen. Hij is na anderhalf jaar afwezigheid weer terug in Utopia. Romy is duidelijk van slag door hem. Ze heeft het met de andere bewoners over de nieuwe bewoner.

Ruud is terug na anderhalf jaar! Romy vindt Ruud een lekkerding. Romy moet wat opbiechten aan de vrouwen. Ze heeft namelijk een tijd terug met hem gepraat op het internet. Ze waren samen aan het chatten met elkaar en waren van plan om samen een drankje te doen. Romy en Ruud hebben maximaal maar 3 berichten met elkaar uitgewisseld. Romy weet daar overigens niet zo veel meer van. Het contact is daarna ook verwaterd.

Ramona heeft Ruud wel al op tv gezien, voordat ze in Utopia kwam. Volgens Ramona doet hij wel goede dingen in Utopia. Rowena vindt het erg leuk dat Ruud zo veel bezig is met het trainen en dat hij daardoor zo fit is. Ze vindt het ook een erg groot pluspunt dat hij van gezonde voeding houdt. Ramona vindt het vooral erg leuk dat Ruud zo’n rauwdouwer is. Ze geeft overigens niet toe dat Ruud haar type is, maar ze houdt wel van een man zoals Ruud.

Ruud loopt op dat moment de loods binnen. Romy weet niet hoe snel ze weg moet zijn en vlucht de loods uit. Daar komt de Dominique tegen. Dominique is benieuwd of Romy hem leuk vindt. Romy zegt dat dat niet zo is. Daarentegen is Ruud wel echt haar type, daar kan ze ook niet omheen draaien. Ze vindt het raar. Dominique bevestigt dat het inderdaad raar is, dat Ruud opeens weer terug in Utopia is.

Even later is Romy aangekomen bij Victoria. De twee vrouwelijke bewoners voeren een gesprek. Victoria vraagt aan Romy hoe ze erbij voelt dat hij binnen in Utopia is. Het zal volgens Victoria wel gek voor Romy moeten zijn. Romy zegt dat ze niet hele lange gesprekken hebben gehad met elkaar, maar dat ze wel van haar apropos is. Ze wilt niet ten nadele van Cemal praten, maar Ruud is volgens haar wel echt een jongen waar ze op kan vallen. Ze omschrijft hem door te zeggen dat hij lang vies haar heeft en dat hij een echte alternatieveling is. Victoria zegt dat niet alleen Romy door hem geprikkeld is. Volgens haar is ook Ramona van het padje door Ruud. Victoria vindt dat Ruud ook een erg mooie verschijning is. Ze is alleen wel benieuwd naar zijn inhoud. Romy geeft aan dat ze wel bang is dat Cemal zich kut gaat voelen door Ruud. Victoria geeft Romy daar gelijk advies over. Volgens haar moeten de twee het er gewoon samen over hebben. Ze moeten er geen moordkuil van maken, adviseert Victoria.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *