Slecht nieuws voor Ramona

Slecht nieuws voor Ramona

Gina heeft een brief. Deze brief is voor Ramona. Gina zoekt Ramona daarom op. Als ze eenmaal bij Ramona is, geeft ze de brief aan Ramona. Ramona kijkt verbaasd en leest de brief door. Dan begint ze uit te barsten in tranen. Het is een brief, waarin duidelijk slecht nieuws vermeld staat. Ramona kan zich niet inhouden en moet enorm hard huilen.

Het blijkt dat de hond van Ramona overleden is. De hond van Ramona had al een tijd last van een hernia en dat is hem fataal geworden. De dierenarts heeft er nog naar gekeken en heeft er alles aan gedaan om de hond alsnog in leven te houden, maar het heeft niet geholpen. De hond is overleden. Ramona is er erg verdrietig over en zegt dat ze haar hond al had, sinds dat hij een puppy was. Bas probeert Ramona op te vrolijken en zegt dat het dan ook helemaal niet gek is dat ze moet huilen.

Ramona wilt even frisse lucht krijgen. Ze zit er duidelijk mee. Buiten de loods komt ze Victoria tegen. Victoria probeert Ramona ook te troosten en knuffelt haar. Victoria zegt dat ze weet hoe het voelt, om een hond te verliezen. Ramona probeert ook aan Victoria uit te leggen waardoor ze dood is. Ze legt aan haar uit dat de hond last had van een hernia en dat de hond daardoor niet meer kon lopen. Cemal hoort ook het verschrikkelijke nieuws en wilt Ramona ook opvrolijken. Hij geeft haar een flinke knuffel en steekt haar een hart onder de riem.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *