De eerste dag van Ruud tijdens Utopia 2016

De eerste dag van Ruud tijdens Utopia 2016

We schreven gisteren al over een bijzondere gebeurtenis, oud bewoner Ruud is teruggekeerd als een van de vaste bewoners van Utopia. Na anderhalf jaar is hij weer terug. Maar hoe is zijn eerste dag tijdens Utopia 2016 verlopen? Je leest het hier terug in een samenvatting.

Na een voorstel ronde hebben de vrouwen het onderling over Ruud. Ze zijn het er wel over eens dat hij een hele mooie verschijning is. Romy is ooit bijna op date met hem geweest en is helemaal van haar apropos. We gingen een beetje met elkaar chatten en we wilden een drankje doen. Niks ten nadelen van Cemal, want ben echt gek op hem benadrukt ze maar Ruud is wel echt een jongen waar ik op val. Ruud is ondertussen in gesprek met Cemal. Ruud zegt lekker op de achtergrond te blijven. Ik wil mijn mening nog niet doordrukken als nieuweling voegt hij eraan toe. Er zijn wel al een aantal dingen waar ik het niet mee eens ben geeft hij toe maar dat komt nog wel. Wat later vertelt Ruud aan Jessie dat hij een loner is. Ik ben gewoon lekker op mezelf. Ik hoef niet met veel mensen op te trekken. Ik doe gewoon mijn eigen ding. Niet iedereen hoeft me aardig te vinden voegt hij eraan toe. Ruud zou Ruud niet zijn als hij vreemde acties doet. Of nou ja vreemd, we hebben het wel eens meer gezien. “Nieuweling” Ruud besloot een duikje te nemen in de vijver terwijl Do toekeek.

Er werd nog meer gesproken over Ruud. Romy deed dat met Rowena en Gina. Romy zegt tegen haar mede bewoners dat ze Cemal eigenlijk te jong vindt. Qua intelligentie en inlevingsvermogen zitten we niet op een level. We hebben nooit diepgaande gesprekken. Ze wil haar gevoel snel met Cemal gaan bespreken. Neigt Romy dan toch voor Ruud te kiezen?

Ruud is samen met de koeien in de stal. Zijn plekje waar hij nog altijd het liefste is. Hij knuffelt en speelt met de koeien. De rest is aan het feestje begonnen. Terwijl de rest aan het feesten is, heeft Ruud een gesprekje met Cees. Waarom zou ik hier gaan feesten? vraagt Ruud aan Cees. Ik vind. het niet nodig. Een keertje is leuk, maar niet zo vaak voegt hij eraan toe. Cees is het hier helemaal mee eens. Zullen zijn het goed met elkaar kunnen vinden? We zijn benieuwd wat een nieuwe Utopia dag zal brengen. We komen uiteraard met nog meer Utopia nieuws. Zien we je straks terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Hannie at 14:37

  Vind het eigenlyk wel leuk dat een van de eerste bewoners terug is.
  Wie volgt het brengt dan weer leven in de brouwerij want nu word het wel saai!

 2. lena at 21:44

  Ruud een mooie verschijning dan heb ik zeker een bri nodig, maar smaken verschillen gelukkig. Maar romy valt echt door de mand. Geef mij maar cemal inplaats van ruud ondanks dat ik het wel leuk vindt dat hij er is.

 3. anneke at 10:19

  Dat wist ze toch hoe oud hij was ,en nu is hij niet goed meer voor haar.
  Waarom is Ruud er weer in gekomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *