Romy en Cemal nemen een relatie pauze

Romy en Cemal nemen een relatie pauze

Romy liet gisteren al weten Ruud leuk te vinden, Ruud is de “nieuwe bewoner” en besloot met Cemal open kaart te spelen. Dit deed ze zojuist in het zonnetje.

Op de schommelstoel begint Romy het gesprek. Gister kwam het er allemaal uit en heb ik het de meiden vertelt. Ik vind het jammer dat ik van meerdere mensen moet horen dat het slecht gaat tussen ons en niet van jou antwoordt Cemal vervolgens. Hier in Utopia word je heel erg snel verliefd gaat Romy verder. Het ligt niet aan jou als persoon, maar ik wil gewoon even rust. Het gaat allemaal heel erg snel voegt ze eraan toe. Dan nemen we toch even een pauze? stelt Cemal voor. Jij bent wel echt iemand waar ik veel van hou maar bij sommige dingen zitten we niet helemaal op hetzelfde level geeft Romy dan toe. Dat kan toch? reageert Cemal nuchter. Ik wilde het je graag vertellen, maar was bang iets kapot te maken vertelt Romy dan. Je moet gewoon eerlijk zijn aldus Cemal. Volgens Romy is haar gevoel veranderd, maar ze weet niet hoe het kan. Ik ben er gestresst door en ik ben bang om je pijn te doen voegt ze eraan toe. Cemal is van mening dat je altijd eerlijk moet zijn tegen elkaar en dat je zulke dingen meteen moet bespreken. Ik ben nog steeds verliefd op je benadrukt hij. Dat is niet veranderd. Ik wil eerst iets zeker weten antwoordt Romy voordat ik verkeerde dingen eruit gooi. Ik wil gewoon even met rust gelaten worden. En ik wil weten waar ik aan toe ben gaat Cemal verder. Ik heb geen zin om in twijfels te leven. Kortom de twee besluiten een soort van relatie pauze te nemen. Ze nemen een paar dagen rust en zullen apart slapen. Daarna kijken ze weer verder. Zou het met Ruud te maken hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Boesta at 14:02

  Romy zegt dat haar gevoel is veranderd t.o.v. Cemal, maar ze weet niet waarom…?

  Hahahahaha

  Dat weet ze wel! Ze wil een échte man >>> Ruud

  Hahahaha

  • Boesta at 16:21

   Ze tekenen een soort van schuldbekentenis. Die wordt pas geïnd zodra ze ongeoorloofd Utopia verlaten. Ze hoeven het niet (meer) vooruit te betalen…

 2. Druif at 10:35

  Lees net dat je om mee te dien in Utopia 2500 tot 25000 moet betalen .
  Dat is nog al niet wat om jezelf te kakken te zetten . En om welke reden zou je meedoen .
  Is dat eeuwige roem Ofzo. Iemand enig idee

  • Elisabeth at 12:13

   Ze denken beroemd te worden. Ik herinner me nog de moeder van Laura Tatoo, je kunt hier zo beroemd worden, zei ze tegen haat dochter. Iemand, die nog aan haar denkt?

  • Boesta at 14:06

   Ze hoeven dat niet te betalen!

   Het is borg die ze pas kwijt raken als ze Utopia verlaten zonder er uit gestemd te zijn of als ze er nog geen compleet jaar in zit.

   Borg is naar draagkracht. Dus iedere bewoner van Utopia heeft een ander borgbedrag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *